ΣΕΤΕ: Team Leaders’ Academy

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 11 και 18 Ιανουαρίου 2016 αντίστοιχα, συνεχίζεται η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων SETE Training, με το Team Leaders’ Academy.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 11 και 18 Ιανουαρίου 2016 αντίστοιχα, συνεχίζεται η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων SETE Training, με το Team Leaders’ Academy.
Η ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων, σχεδιασμένη αποκλειστικά από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) έχει στόχο την ανάδειξη δεξιοτήτων και γνώσεων που είναι απαραίτητες για τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπεύθυνους τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων προκειμένου να καθοδηγήσουν, εμπνεύσουν και εξελίξουν τις ομάδες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.
Με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, τα σεμινάρια είναι εξ’ ολοκλήρου βιωματικά και έχουν σχεδιαστεί πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες ρεαλιστικές, πρακτικές και συγκεκριμένες λύσεις που ταιριάζουν τόσο με τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης τους, όσο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.
Οι ενότητες που θα καλύψει το Team Leaders’ Academy είναι: Συναισθηματική Νοημοσύνη, Εξυπηρέτηση Πελατών-Αποτελεσματική επικοινωνία, Διαχείριση Χρόνου & Στρες, Διαχείριση Γενεών & Διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, Διαχείριση Απόδοσης & Καθοδήγησης, Εκπαίδευση Λειτουργικών Εκπαιδευτών, Διαχείριση Συγκρούσεων & Παραπόνων και Ομαδική Εργασία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Team Leaders’ Academy και για δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο εδώ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk