Tο παστέλι της Yiam

Καβουρντισμένο σουσάμι και ξηροί καρποί μαζί με εξαιρετικό μέλι και σιρόπι καραμέλας, δηλαδή παστέλι σε ρευστή μορφή είναι το νέο γλυκό του κουταλιού της Yiam. Με το γιαούρτι γίνεται εθισμός, αλλά το δοκίμασα και μου άρεσε και πάνω σε τυρί σαγανάκι. Με ώριμα κίτρινα τυριά δοκίμασα και τα Ξερά σύκα με Μαυροδάφνη. Βάλτε τα και σε πράσινη σαλάτα ή φρουτοσαλάτα αλλά και σε μαγειρέματα με κρέας (σε επιλεγμένα ντελικατέσεν. Εργαστήριο γεύσεων Yiam: Αύρα Πανουσοπούλου, θέση Πετρομάγουλα, Αγιά Λάρισας, τηλ. 24940 22225, yiam.gr).

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk