Ποιοτική επιλογή

Η επικράτηση των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στις πωλήσεις των τελευταίων ετών και η αποδεδειγμένη στο Qashqai αξία του μοτέρ 1.5 dCi με τους 110 ίππους

Η επικράτηση των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στις πωλήσεις των τελευταίων ετών και η αποδεδειγμένη στο Qashqai αξία του μοτέρ 1.5 dCi με τους 110 ίππους καθιστούν αυτονόητη την επιλογή της diesel έκδοσης του Pulsar, αν τα χιλιόμετρα που διανύετε κάθε χρόνο είναι πολλά και το ζητούμενο δεν είναι η χαμηλότερη τιμή αγοράς του.
Αυτή θα τη βρείτε στην έκδοση βενζίνης 1.2 DIG-T των 115 ίππων, η οποία διατίθεται από 14.990 ευρώ, με το πετρελαιοκίνητο Pulsar να κοστίζει μεν από 17.290 ευρώ αλλά να απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας λόγω των 94 γραμμ./χλμ. εκπομπών CO2 και να διατηρεί το πλεονέκτημα της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου, η οποία σε πραγματικές συνθήκες δεν υπερβαίνει τα 5 λίτρα για κάθε 100 χλμ.
Πλεονέκτημα αποτελεί επίσης το μεταξόνιο των 2,7 μέτρων – το μεγαλύτερο στη μικρομεσαία κατηγορία – που εξασφαλίζει υποδειγματικό χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών και 385 λίτρα στο πορτμπαγκάζ, στοιχεία που ικανοποιούν τα προαπαιτούμενα σε ένα μικρομεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο.
Βασικά χαρακτηριστικά του θαλάμου επιβατών είναι η πρακτικότητα, η εργονομία και οι ποιοτικές επιλογές στον τομέα των υλικών, που συνδέουν ευθέως το Pulsar με το Qashqai. Η εμφανής απόσταση μεταξύ τους σε επίπεδο αισθητικής καθορίζει και τον παραδοσιακότερο προσανατολισμό του Pulsar, το οποίο χάρη στα εξελιγμένα συστήματα αποτροπής ατυχημάτων υπερτερεί απέναντι στα περισσότερα μοντέλα του ανταγωνισμού του.
Καλά εξοπλισμένο ήδη από τη βασική του έκδοση, το ιαπωνικό μοντέλο μπορεί να μετακινήσει με ευκολία τέσσερις ενηλίκους επενδύοντας στην καλή ποιότητα κύλισης και στην άνεση που προσφέρει η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης, ενώ με τη συνδρομή των ηλεκτρονικών συστημάτων επιτήρησης της οδικής συμπεριφοράς οι αντιδράσεις του στον δρόμο παραμένουν ουδέτερες ακόμη και αν αναζητείτε την υπερβολή.
Οσο για την ελαφρότερη αίσθηση του τιμονιού και τη μακρύτερη κλιμάκωση του μηχανικού κιβωτίου των 6 ταχυτήτων, αυτές τονίζουν τον οικογενειακό-οικονομικό χαρακτήρα του Pulsar στην γκάμα της Nissan.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk