Ο Τerroirista προτείνει

Η οικογένεια με το πιο μακρύ ιστορικό αρχείο στην περιοχή. Συντηρεί εδώ και χρόνια ένα μεστό και συνάμα φαγητοκεντρικό στυλ κρασιού. Η δομή του μας θυμίζει κρασιά που ακόμη και η παραδοσιακή γαλλική σχολή τείνει να αποχωριστεί στον βωμό της εμπορικότητας. Επιδέχεται παλαίωση.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk