Τα αφήνω να κρυώσουν εκτός ψυγείου.
Ξεφλουδίζω 5-6 ντομάτες, τις κόβω στα 4 και αφαιρώ τα σπόρια τους. Τις βάζω στο multi, προσθέτω λίγο q αλατοπίπερο και έ.π. ελαιόλαδο και τις πολτοποιώ. Βάζω το μείγμα σε παγοθήκες στην κατάψυξη. Οταν παγώσει, το χτυπάω πολύ καλά στο multi και το καταψύχω ξανά μέχρι να σερβίρω.
Ψιλοκόβω πολύ καλά 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι, ή φιλέτο, ή μπριζόλα) και το βάζω σε μια λεκάνη. Προσθέτω λίγο έ.π. ελαιόλαδο, χυμό από 2 λεμόνια, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο, qλίγη κάππαρη και
q200 γρ. αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα. Ρίχνω 2-3 σταγόνες ταμπάσκο, 1 πρέζα αλάτι και τρίβω επάνω από το κρέας στον τρίφτη 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ (30-40 γρ).
Σερβίρω στα ποτήρια, επάνω στο ζελέ τσαγιού, μια στρώση παγωμένης ντομάτας και μία στρώση ταρτάρ. Γαρνίρω με την ψίχα από 1 λεμόνι και 5-6 φύλλα φρέσκου κόλιαντρου (υλικά για 6 άτομα).



