Η θεώρηση της παγκόσμιας κατάστασης κατά εμέ έχει ώς εξής. Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από ότι νομίζω υπήρξε πλειοψηφία σοσιαλιστών πρίν αναδειχτούν οι δεξιοί φιλελεύθεροι οι οποίοι και αποδέχτηκαν την πρόταση των κυβερνώντων υποτακτικών = (πολιτικοί) του αμερικανικού κεφαλαίου για κατάργηση τον συνόρων και το ελεύθερο εμπόριο. Μα ποιούς βόλευε αυτή η κατάσταση; Το αμερικανικό κεφάλαιο που δεν μπορούσε να συναγωνιστή το ευρωπαϊκό στις ευρωπαϊκές χώρες στην ΕΥΡΩΠΗ λόγο μειωμένων τελωνειακών δασμών. Οι υπόλοιπες αγορές ήταν τριτοκοσμικές Αφρική, Ασία, ο μόνος δρόμος ο μόνος δρόμος για ίσης όρους στην Ευρώπη το ελεύθερο εμπόριο, παγκοσμιοποίηση. Αποτέλεσμα, αποβιομηχανοποίηση Αμερικής Ευρώπης με άνοδο Κίνας. Δηλαδή το κεφάλαιο βρήκε ελεύθερο πεδίο να εκμεταλλεύεται τους πεινασμένους ανά την υφήλιο π.χ. I phone5 ολικό κόστος παραγωγής 160 πώληση 700.

Λύση στην Ευρωπαϊκή κρίση κατά εμέ δεν είναι άλλη από το να τεθεί τέρμα στο ελεύθερο εμπόριο, να τεθούν τελωνειακή περιορισμοί στα προϊόντα κατασκευασθέντα από δουλοπάροικους.

Τώρα για να ανεβεί η αξία του του χρήματος τους απαιτούν να γίνουν να υποβαθμισθούν οι κοινωνίες Ευρώπης Αμερικής, σε επίπεδο Κίνας.

Οι πλούσιοι έγιναν άπληστοι σε εξωφρενικό βαθμό που υποδηλή χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Αλλά ας δούμε την κατηγορία αυτών των ανθρώπων δεν διαφέρουν από το θεώρημα μου στο υψηλό και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης 70% 30% έτσι και εδώ υπάρχουν έξυπνοι, ηλίθιοι, κλέφτες, απατεώνες.

Τώρα ας δούμε τους πτωχούς και εδώ υπερτερεί το 70% έτσι ως μάζα δεν καταλαβαίνει το συμφέρων της με αποτέλεσμα σε καιρό κρίσης να διαλέγει το κακό για καλύτερο.

Να αποδέχεται κάθε λαοπλάνο παράδειγμα εκλογές Αμερικής ( το κόστος υγειονομικής περίθαλψης είναι ψηλό πρέπει να καταργηθεί και ο άνθρωπος έχει μεγάλο μέρος εκλογικού σώματος των πτωχών.)

Ας πάμε στούς πολιτικούς ο πολιτικός πρέπει να είναι ανιδιοτελής, οραματιστής, πατριώτης. Δηλαδή όχι ιδιοτελής, με όραμα, το άτομο. Να μπαίνει πλούσιος στη πολιτική και να φεύγει πτωχότερος, όχι πλουσιότερος. Ποιοι είναι οι πολιτικοί μας σήμερα;;;

Συνήθως οι ικανοί δεν χρειάζονται προβολή η αυτοπροβολή, αλλά οι ανίκανοι πτωχοί το πνεύματη. Ο ανίκανος δεν αναγνωρίζει υπευθυνότητα και σαν ανεύθυνος λέει εδώ εγώ.

Διάβασα για έναν στρατηγό που του πρόσφεραν οι ξένοι μίζα για αγορά όπλων, λυπάμαι που δεν θυμάμαι να μνημονεύσω το όνομα του και τους είπε αφαιρέστε το από το λογαριασμό της πατρίδας μου η χήρα του την βρήκαν πεθαμένη από το κρύο σε ένα παγκάκι στη Ελβετία.

Για πολιτικούς που μπήκαν στη πολιτική πλούσιοι και έφυγαν πτωχοί, αυτά αλίμονο λυπάμαι είναι εξαιρέσεις.

Ο πολιτικός πρέπει να είναι φιλοπάτρις να αγαπά το σύνολο, οραματιστής για το καλό του συνόλου, ιδεολόγος πάλι για το σύνολο όχι για το εγώ του.

Αυτό που λέει στις παροιμίες γυναίκα ενάρετο τις θέλει εύρη διότι τι αύτη είναι πολυτιμοτέρα υπέρ τους μαργαρίτας εγώ θα το πω για τον άνθρωπο γενικά.

Υπάρχει μιά παροιμία στην παλαιά διαθήκη που δείχνει ποιοι μας κυβερνούν θα την παραθέσω όσο καλά θυμάμαι. Ήταν μια βασιλική οικογένεια με 70 αδέλφια ο ένας αδελφός που εποφθαλμιούσε την εξουσία σκότωσε όλα τα αδέλφια του για να γίνει βασιλιάς και όταν κάποτε έκανε τραπέζι στους αυλικούς του, (αυλοκόλακες, πινέλα,ενοώ γλύφτες,κ.λ.) στους πρόποδες κάποιου βουνού ήρθε από μακριά στην πεδιάδα ένα από τα αδέλφια του που γλίτωσε έβαλε τα χέρια του στο στόμα του σε θέση χωνί και του είπε αυτή την παροιμία. Κάποτε τα δένδρα του δάσους αποφάσισαν να εκλέξουν ένα δένδρο του δάσους βασίλισσα έτσι πήγαν στην ελιά και τις είπαν αποφασίσαμε να σε εκλέξουμε βασίλισσα του δάσους η ελιά δεν δέχτηκε λέγοντας να αφήσω το έλαιο που τρέχει στις φλέβες μου που χρήζω βασιλείς για να γίνω βασίλισσα ποτέ τότε πήγαν στο αμπέλι και αυτό απάντησε εγώ που ευφραίνω τους ανθρώπους με τον οίνο μου να ασχοληθώ με την βασιλεία ποτέ, πήγαν στη Συκιά τα ίδια τελικά πήγαν σε ένα κάκτο του έκαναν τι πρόταση και αποδέχτηκε με τα χαράς να σας έχω κάτω από την προστασία μου τον ίσκιο μου.

Η παροιμία μας δείχνει αυτοί που έχουν τα προσόντα ξέρουν και τις ευθύνες τις θέσης,

και για να μην υποσκέλιση η μια θέση την άλλη δεν αναλαμβάνουν.

Οι ανεύθυνοι ξερόλες που δεν έχουν τα προσόντα δηλώνουν πρώτοι, εδώ εγώ παρών.