Μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη, ο σκηνοθέτης – εικαστικός, Γιάννης Σκουρλέτης, ο διεθνούς φήμης φωτιστής Vladimir Subotic και το καταξιωμένο σχεδιαστικό δίδυμο Deux Hommes. Η «μείξη» τους έφερε ως αποτέλεσμα την performance που με τίτλο Ex Libris και σε κείμενα Ειρήνης Σουργιαδάκη πραγματοποιήθηκε προ ημερών. Ο λόγος για το Νο 3 event του concept store TR2 The Synergies με «ψυχή» τον Γεώργιο Κ. Καράμπελα.

Και ιδού το στόρι: η Κατερίνα Μισιχρόνη θα ξυπνήσει από έναν ύπνο αιώνων χωρίς να αναγνωρίσει ούτε το περιβάλλον, ούτε τον εαυτό της. Θα ψάξει να βρει σπαράγματα μνήμης μέσα σε βιβλία, σε πίνακες ζωγραφικής, σ’ ένα τραγούδι που μάλλον κάτι της θυμίζει. Θα πιστέψει πως είναι η ηρωίδα ενός μυθιστορήματος. Θα γράψει μόνη της το τελευταίο κεφάλαιο και θα κάνει έτσι ένα ακόμα βήμα προς την αιωνιότητα.

Τη βραδιά τίμησαν εξέχουσες προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο. Τις απολαύσεις συμπλήρωσαν τα γευστικά macarons, τα γλυκά Kayak, και οι fizzy chocolates που προσφέρθηκαν.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα