Ο προορισμός «Ailleurs» (στα ελληνικά «κάπου αλλού») αποτελεί ένα εξωτικό μέρος όπου μπορούμε να κυκλοφορούμε ξυπόλυτες και – απελευθερωμένες από υποχρεώσεις – να βιώνουμε συναρπαστικές εμπειρίες. «Κάπου αλλού» όμως μας μεταφέρει και η φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Louis Vuitton, προσθέτοντας γενναιόδωρες πινελιές από ζωηρά χρώματα πάνω σε αγαπημένα καλοκαιρινά αξεσουάρ. Κάθε εικόνα έχει δημιουργηθεί με την ανεπιτήδευτη γοητεία και τον αυθορμητισμό της νερομπογιάς, αποτέλεσμα μιας περίτεχνης διαδικασίας μεταξοτυπίας που έχει τελειοποιήσει ο οίκος Louis Vuitton. Τρεις διαφορετικές σειρές από περίτεχνα prints συνθέτουν τη συλλογή «Ailleurs».

Η σειρά Promenade μάς ταξιδεύει στη λαμπερή Ριβιέρα, για να επιδοθούμε σε ατελείωτες βόλτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις κάτω από τη σκιά ψηλών φοινικόδεντρων. Η Escale αντικατοπτρίζει τη μαγευτική γοητεία της λευκής άμμου, της γαλάζιας θάλασσας και τις ώρες ευχάριστης τεμπελιάς κάτω από μια φλούο ομπρέλα θαλάσσης. Η Aventure, από την άλλη, απεικονίζει τη χαρακτηριστικά εξωτική γοητεία ενός τροπικού δάσους, με χαριτωμένες μαϊμούδες να κρεμιούνται ανάμεσα σε πλούσιες φυλλωσιές δέντρων.

Η παιχνιδιάρικη διάθεση των prints εξισορροπείται από την εκλεπτυσμένη φόρμα της τσάντας από σαγρέ κατεργασμένο δέρμα, λουριά που προσαρμόζονται, χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και τη θρυλική «Louis Vuitton Inventeur» πλακέτα. Καθεμία κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη – μία μικρότερη, ιδανική για την πόλη, και μία μεγαλύτερη για την παραλία, η οποία συνοδεύεται από μια βαμβακερή πετσέτα θαλάσσης. Το λουκ «Ailleurs» ολοκληρώνεται από καλοκαιρινές άνετες πλατφόρμες από φελλό, που δένουν με λεπτεπίλεπτα λουριά σε πράσινο και μπλε χρώμα, ενώ τυπωμένα αστέρια της σειράς Aventure κοσμούν τα απολύτως απαραίτητα μιας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας: ένα σέξι μπικίνι, ένα T-shirt με κεντημένες χάντρες και ένα στράπλες βαμβακερό ή μεταξωτό φόρεμα για ατελείωτο σουλατσάρισμα από το πρωί μέχρι το βράδυ.