Μήλος

Ο Δήμος Μήλου καλεί τους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους, όχι μόνο του νησιού αλλά και όσους το επισκέφτηκαν, το αγάπησαν και το απαθανάτισαν, να του διαθέσουν φωτογραφικό υλικό για την τουριστική προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα λειτουργήσουν ως βάση δεδομένων, η οποία θα συμβάλει στην ανανέωση του site του Δήμου και στη δημιουργία έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού τουριστικής προβολής της Μήλου. Οσες επιλεγούν, θα χρησιμοποιούνται με το όνομα του κατόχου τους, ως ελάχιστη έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής τους στη γενικότερη διαφημιστική καμπάνια.

Η καλύτερη φωτογραφία θα βραβευτεί με έπαθλο μια επώνυμη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στόχος είναι, μέσα από το φωτογραφικό υλικό, να αναδειχθεί το σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρει η Μήλος στους επισκέπτες της από την πλευρά του φυσικού κάλλους, του γεωλογικού φαινομένου καθώς και των ιστορικών, θρησκευτικών και άλλων στοιχείων του τουριστικού της προϊόντος.

Μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες, έως τις 30/4, στην ηλεκτρονική διεύθυνση photo@milos.gr ή ταχυδρομικώς, με στοιχεία παραλήπτη «Δήμος Μήλου, 84 800 Πλάκα Μήλος» και με την ένδειξη στον φάκελο «Διαγωνισμός Φωτογραφίας».

H αποστολή των φωτογραφιών δεσμεύει αυτoμάτως τον συμμετέχοντα-φωτογράφο με την παραχώρηση των δικαιωμάτων στον Δήμο Μήλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk