ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

H κρίση του Πειραιά αποδεικνύεται ιδιαιτέρως σοβαρή για τη νέα κυβέρνηση. Η Κίνα, ίσως η μεγαλύτερη δύναμη εμπορίου στον κόσμο, νιώθει σχεδόν ανεπιθύμητη και σίγουρα προσβεβλημένη. Υπέγραψε συμφωνία, αυτή κυρώθηκε από τη Βουλή και δεν μπορεί να εφαρμοσθεί. Η απεργία των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς έχει προ πολλού ξεφύγει από τον κύκλο της αντιπαράθεσης ενός συνδικάτου με μια επχείρηση, μοιάζει περισσότερο με πρόβλημα γεωπολιτικής και τείνει να εξελιχθεί σε μείζον θέμα εξωτερικής πολιτικής.

ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ | tovima.gr

H κρίση του Πειραιά αποδεικνύεται ιδιαιτέρως σοβαρή για τη νέα κυβέρνηση. Η Κίνα, ίσως η μεγαλύτερη δύναμη εμπορίου στον κόσμο, νιώθει σχεδόν ανεπιθύμητη και σίγουρα προσβεβλημένη. Υπέγραψε συμφωνία, αυτή κυρώθηκε από τη Βουλή και δεν μπορεί να εφαρμοσθεί. Η απεργία των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς έχει προ πολλού ξεφύγει από τον κύκλο της αντιπαράθεσης ενός συνδικάτου με μια επχείρηση, μοιάζει περισσότερο με πρόβλημα γεωπολιτικής και τείνει να εξελιχθεί σε μείζον θέμα εξωτερικής πολιτικής. Οφείλουν πρώτοι οι εργαζόμενοι να κατανοήσουν ότι το εθνικό συμφέρον υπερισχύει των όποιων διεκδικήσεών τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk