Με 4,96% ο κ. Β. Ρέστης στη Folli Follie

Η Folli Follie, κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας με την επωνυμία United Capital Ιnvestments Corp, ο έλεγχος της οποίας ανήκει στον κ. Β.Ρέστη, γνωστοποιεί ότι στις 5 Οκτωβρίου του 2009 το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του κ. Ρέστη (μέσω της εταιρείας United Capital Ιnvestments Corp) κατήλθε από 6,03% σε 4,96%, μεταβολή κάτω του 5% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου. Σημειώνεται ότι κατόπιν των παραπάνω, η εταιρεία United Capital Ιnvestments Corp θα κατέχει συνολικά 1.

Με 4,96% ο κ. Β. Ρέστης  στη Folli Follie | tovima.gr

Η Folli Follie, κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας με την επωνυμία United Capital Ιnvestments Corp, ο έλεγχος της οποίας ανήκει στον κ. Β.Ρέστη, γνωστοποιεί ότι στις 5 Οκτωβρίου του 2009 το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του κ. Ρέστη (μέσω της εταιρείας United Capital Ιnvestments Corp) κατήλθε από 6,03% σε 4,96%, μεταβολή κάτω του 5% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.

Σημειώνεται ότι κατόπιν των παραπάνω, η εταιρεία United Capital Ιnvestments Corp θα κατέχει συνολικά 1.634.732 μετοχές της Folli Follie, που αποτελούν ποσοστό 4,96% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης εταιρείας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk