Εργο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ ανέλαβε η Ιntracom Jordan

Τ ην υπογραφή σύμβασης ύψους 1,8 εκατ. ευρώ μεταξύ της Ιntracom Jordan, θυγατρική της Ιntracom ΙΤ Services, με την Ρaltel, τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, για την υλοποίηση της λύσης SΑΝ Consolidation ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Ειδικότερα, το έργο ανατέθηκε στην Ιntracom Jordan έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν μεγάλες εταιρείες πληροφορικής και αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση, διαμόρφωση…

Εργο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ  ανέλαβε η Ιntracom Jordan | tovima.gr

Τ ην υπογραφή σύμβασης ύψους 1,8 εκατ. ευρώ μεταξύ της Ιntracom Jordan, θυγατρική της Ιntracom ΙΤ Services, με την Ρaltel, τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, για την υλοποίηση της λύσης SΑΝ Consolidation ανακοίνωσε χθες η εταιρεία.

Ειδικότερα, το έργο ανατέθηκε στην Ιntracom Jordan έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν μεγάλες εταιρείες πληροφορικής και αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση, διαμόρφωση και μετάπτωση του εξοπλισμού ΕΜC της Ρaltel. Η λύση θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την ενοποίηση της αποθήκευσης, των υποδομών και των σέρβερ τόσο της Ρaltel όσο και της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας του ομίλου, Jawal.

Οπως επισημαίνει η διοίκηση της Ιntracom Jordan, η παραπάνω συμφωνία επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στην περιοχή της ΕΜΕΑ και εδραιώνει τη θυγατρική της Ιntracom ως μια σημαντική δύναμη σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιntracom Jordan έχει σημαντική παρουσία στην περιοχή της ΕΜΕΑ, έχοντας αναλάβει μεγάλα και σύνθετα έργα για κυβερνήσεις, κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνίας και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως το σύστημα κεντρικής διαχείρισης των οικονομικών του υπουργείου Οικονομικών της Ιορδανίας και την υλοποίηση λύσεων για τον όμιλο Sonatel στη Σενεγάλη, τη Μobilink στο Πακιστάν και τη Fastlink στην Ιορδανία, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk