Συνηθίζουμε να λέμε πως «είμαστε ό,τι τρώμε» και καθώς η διατροφή μπορεί πράγματι να αποτελέσει «σύμμαχο» ή στον αντίποδα «εχθρό» της υγείας μας αναλόγως με τις επιλογές μας, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς βάζουμε στο πιάτο μας. Σε μια χώρα μάλιστα όπως η Ελλάδα με πλούτο εγχώριων τροφίμων, πολλά από τα οποία αποτελούν γαλανόλευκα «σήματα κατατεθέντα» αλλά και μεγάλους εξαγώγιμους «άσους» στο… μανίκι των ελλήνων παραγωγών και κατ’ επέκταση της οικονομίας μας, καθίσταται πιο επιτακτικό από ποτέ να γνωρίζουμε από πού… κρατάει η σκούφια του κάθε προϊόντος, ποια είναι τα ακριβή συστατικά και η θρεπτική αξία του.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω