ΥΛΙΚΑ (για 1 λίτρο) 250 ml χυµός ροδιού 120 γρ. ζάχαρη 1 λουβί βανίλιας, τους σπόρους 1 τεµάχιο αστεροειδούς γλυκάνισου 4-5 κόκκοι µπαχαριού 1 µπουκάλι κόκκινο κρασί (750 ml) λίγοι σπόροι ροδιού, για το σερβίρισµα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε µια κατσαρόλα, σε χαµηλή φωτιά, ρίχνουµε τον χυµό, τη ζάχαρη και τα µπαχαρικά και φέρνουµε σε βρασµό. Αποσύρουµε […]
ΥΛΙΚΑ (για περίπου 60 κοµµάτια) 125 γρ. βούτυρο αγελάδος ή µαργαρίνη, σε θ.δ. 70 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. µέλι ½ κ.γ. ξύσµα πορτοκαλιού, ακέρωτου 1 κ.γ. στιγµιαίο καφέ, διαλυµένο σε 1/4φλ. νερό ½ κ.γ. µπαχαρικά (τζίντζερ, καρδάµωµο, µοσχοκάρυδο, πιπέρι) 1/4κ.γ. κανέλα, σε σκόνη 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. µαλακό αλεύρι 1/4κ.γ. σόδα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στον […]