Ερχεται το… Ευρωπαϊκό της SPORTDAY. Ενα πολυτελές περιοδικό, το οποίο θα διατεθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ΔΩΡΕΑΝ μαζί με την εφημερίδα, προσφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού και γενικότερα στους φιλάθλους όλης της Ελλάδας, με αφορμή τον λαμπερό τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena».

Πρόκειται για μία μοναδική συλλεκτική έκδοση, αφιερωμένη στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα. Σε 32 ιλουστρασιόν σελίδες, όσες και οι μεταλλικές ράβδοι του τροπαίου (!), μπορεί να βρει κανείς τα πάντα: Αποκλειστικές συνεντεύξεις, προγνωστικά επωνύμων του αθλητισμού, πρωτότυπα αφιερώματα, σπάνια στοιχεία, ξεχωριστά θέματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ενα περιοδικό, που ετοιμάστηκε με τη μέγιστη επαγγελματική φροντίδα, με τη συμμετοχή ενός ολόκληρου δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου και με γνώμονα την ικανοποίηση ακόμη και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.

Μία special edition, από τις σελίδες της οποίας «παρελαύνουν» διάφορα γνωστά ονόματα: βετεράνοι, νυν «ερυθρόλευκοι» αστέρες, εμβληματικές φυσιογνωμίες του πειραϊκού συλλόγου, αλλά και προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο στίγμα στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Αυτό το… Ευρωπαϊκό δεν χάνεται με τίποτα!