Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης και ο Αντώνης Καρπετόπουλος συζητούν εδώ και δεκαετίες για σινεμά και ποδόσφαιρο, άλλοτε ιδιωτικά άλλοτε δημόσια, τόσο στον τηλεοπτικό όσο και στον ραδιοφωνικό «αέρα». Ήρθε η ώρα οι κουβέντες τους να φιλοξενηθούν σταθερά σε ένα podcast.

Το νέο podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει έναν σύντομο απολογισμό για τα τελευταία Όσκαρ με τον θρίαμβο του «Oppenheimer», αλλά και τις νέες κινηματογραφικές ταινίες που ανοίγουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Ανάμεσα τους βρίσκουμε την τελευταία ταινία του Μάικλ Κίτον «Το χρέος του εκτελεστή», την μεταφυσικού περιεχομένου αυστραλέζικη ταινία «Το νέο αγόρι» σε παραγωγή Κέιτ Μπλάνσετ που επίσης πρωταγωνιστεί, το θρίλερ «Άσπιλη» του οποίου το απίστευτο σενάριο μπλέκει τον Ιησού Χριστό με την σούπερ μοντέρνα τεχνολογία και το «Μινόρε», τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωνσταντίνου Κουτσολιώτα.

Οι δύο δημοσιογράφοι κουβεντιάζουν και εσείς αποφασίζετε τι σας ταιριάζει και τι όχι.

Καλή αρχή σε όλους μας!

Κάνε εγγραφή στο Podcast Σινεμά στη Σέντρα σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!