Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ,  αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνομιλεί με τον Γιάννη Θ. Διαμαντή και εξηγεί πώς η επικοινωνιακή διαχείριση τις πρώτες ώρες του δυστυχήματος στα Τέμπη οδήγησε σε εξάλειψη κρίσιμων στοιχείων για τις έρευνες των εμπειρογνωμόνων.

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: «Ποιος ευθύνεται για την καταστροφή των στοιχείων της Τραγωδίας των Τεμπών;» θα ακούσετε:

1:18 Η απομάκρυνση των βαγονιών και η επικοινωνιακή πολιτική

5:30 Το μπάζωμα και η ασφαλτόστρωση του χώρου

8:30 Οι αντικρουόμενοι ισχυρισμοί μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού και του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Τριαντοπούλου για την εντολή απομάκρυνσης των βαγονιών

11:11 Η δημοσιοποίηση των διαλόγων του σταθμάρχη και το μονταρισμένο υλικό που αναδεικνύει τα μοιραία λάθη του

14:20 Οι δικαστικές διαδικασίες και η αναμονή μέχρι την δίκη

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!