Δέκα μηνύσεις έχει κάνει στον 28χρονο που την απειλεί τα τελευταία έξι χρόνια η 20χρονη σήμερα Φαίη, θύμα revenge porn στην Πιερία. Ο άνδρας, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά συνεχίζει τον εκφοβισμό.

«Έχω βγει στην κάμερα γιατί θέλω να με δει όλος ο κόσμος και να καταλάβει πως δεν είμαι εγώ πίσω από όλα αυτά. Θέλω να δουν οι άντρες που με παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού μαζί μου ότι δεν είμαι εγώ. Δε δημιουργώ αυτά τα προφίλ. Θέλω να τιμωρηθεί για όλα αυτά που μου έχει κάνει, μου έχει κάνει πάρα πολλά, μου έχει καταστρέψει όλη την εφηβεία» λέει στο Live News του Mega.

Σύμφωνα με τη Φαίη ο 28χρονος δημιουργεί ψεύτικα προφίλ με τα προσωπικά της στοιχεία, κοινοποιεί τον αριθμό του κινητού της και ζητάει από άντρες να την καλέσουν για ερωτικά ραντεβού σαν να το γράφει εκείνη.

«Κάθε φορά που δημιουργεί ένα προφίλ, πάντα βάζει τον αριθμό μου, γράφει αισχρά σχόλια με αποτέλεσμα να παίρνουν τηλέφωνα άλλοι άντρες και να ζητάνε ραντεβού μαζί μου» λέει.

Φόβος και οργή

«Πάντα λέει ότι δε φοβάται κανέναν. Μου έχει υποσχεθεί άπειρες φορές πως δε θα το σταματήσει ποτέ. Πως θα το κάνει επάγγελμα. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει μετά από όλο αυτό» λέει η κοπέλα.

Το βλέμμα της 20χρονης Φαίης ξεχειλίζει από οργή και ταυτόχρονα φόβο. «Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, ειδικά τον ίδιο και περνάω όλο αυτό. Γιατί; Μου αξίζει εμένα κάτι τέτοιο; Του έχω κάνει κάτι;».

«Η απάντησή τους ήταν ότι «όλες το ίδιο λένε, να τους βάλουμε αποκλειστικό αστυνόμο’’. Αυτή ήταν η απάντηση κάποιων λειτουργών», κατήγγειλε ο δικηγόρος της, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά της, η οποία καταγγέλλει πως ο 28χρονος απειλεί και εκείνους με τον ίδιο τρόπο. «Δημιουργεί προφίλ με το δικό μου όνομα, με το όνομα της μητέρας μου, στέλνει εξυβριστικά σχόλια και μηνύματα σε όλους», ανέφερε ο αδελφός της.

«Σταματήσαμε να κάνουμε παρέα πριν από 6 χρόνια, διότι βλέπαμε πως δεν ταιριάζαμε πλέον, δεν είχαμε κοινά. Αφού μετά έμαθα από την αδερφή μου τι γίνεται, ξέκοψα μαζί του και πήγαμε κάναμε μηνύσεις και τα σχετικά. Τον έβλεπα σχεδόν καθημερινά», συμπληρώνει.

«Δύο φορές χτύπησε την κόρη μου, μία φορά την έκαψε με το τσιγάρο, εμένα την ίδια ήρθε στο χωράφι να με σκοτώσει. Είναι ικανός να σκοτώσει», είπε η μητέρα της.

«Ήταν φίλος μου»

Όλα αυτά άρχισαν από τότε που η 14χρονη τον γνώρισε στην πλατεία του χωριού. Εκείνος τότε ήταν 22 ετών, προσπαθούσε να την προσεγγίσει στην αρχή φιλικά και αργότερα ήρθαν οι απειλές.

«Ήταν φίλος μου, ήμασταν κάθε μέρα μαζί, τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα. Ήσυχος φαινόταν, ούτε μιλούσε πολύ, γενικά δεν είχε πολλά πάρε δώσε με παρέες», πρόσθεσε ο αδελφός της.

«Μου έχει επιτεθεί αρκετές φορές και την τελευταία φορά θα με σκότωνε αν δεν είχα τον αδελφό μου δίπλα μου», είπε η ίδια.

«Δε θέλω καμία άλλη κοπέλα να περάσει αυτό που περνάω εγώ. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Μπορεί να με σκοτώσει, μπορεί να με χτυπήσει, μπορεί να μου κάνει μεγάλο κακό. Θέλω να βρω την ησυχία μου, θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου, θέλω να ηρεμήσω».

Ζητάει τα αυτονόητα. Να μπορέσει να βγει ξανά από το σπίτι της, δίχως φόβο. Να ζήσει μία φυσιολογική ζωή όπως κάθε κοπέλα στην ηλικία της.

«Μου είπε να βρω 4 νεκροφόρες»

«Μέχρι πριν μισή ώρα είχα απειλητικό μήνυμα από προφίλ που έχει ανοίξει με το δικό μου όνομα στο Instagram. Μου ορκίστηκε ότι θα μας σκοτώσει, θα πεθάνουμε και μου είπε να κλείσω και 4 νεκροφόρες για μένα και την οικογένειά μου», είπε η καταγγέλλουσα μιλώντας στο MEGA.

«Μου τηλεφώνησε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, με ρώτησε αν υπήρξε λάθος από την υπηρεσία του», αναφέρει ο δικηγόρος της.