Το βίο αβίωτο έχει κάνει τα τελευταία έξι χρόνια ένας 28χρονος σε μία 20χρονη -σήμερα- κοπέλα στην Πιερία.

Από την ηλικία των 14 ετών η κοπέλα αντάλλασσε φιλικά μηνύματα με τον 22χρονο -τότε- μέσα από τα social media, ωστόσο εκείνος άλλαξε γρήγορα τις προθέσεις του. Άρχισε να την απειλεί ότι θα την ξεφτιλίσει στο χωριό και πως εάν δεν του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, θα την βρει και θα την βιάσει.

Η 14χρονη φοβήθηκε από τις απειλές του και υπέκυψε, με τον άνδρα να φτιάχνει ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της και να δημοσιεύει τις προσωπικές φωτογραφίες που του έστελνε.

Η νεαρή ενημέρωσε τους γονείς της και απευθύνθηκαν στις Αρχές. Σημειώνεται πως ο 28χρονος πλέον δράστης έχει καταδικαστεί 3 φορές πρωτόδικα, η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο και ο ίδιος συνεχίζει να απειλεί μέχρι και σήμερα την 20χρονη, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του έχουν τεθεί.

«Ήθελα να πεθάνω»

Η νεαρή γυναίκα περιγράφει το μαρτύριο που βιώνει. «Αν δε σε δω νεκρή, μου λέει, δεν θα σταματήσω και πρώτα θα σε σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω για να μην μπω στη φυλακή» λέει στο Mega.

«Αν δεν τις στείλεις θα σε βιάσω. Όταν γύριζα σπίτι κρυβόταν στα στενά. Μου επιτέθηκε πολλές φορές. Του είπα ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός δεν το δέχτηκε ποτέ. Μου είπε «εφόσον δεν είσαι μαζί μου δεν θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλο». Έστειλα αυτές τις φωτογραφίες, ήταν λάθος, δεν έπρεπε να το κάνω. Προσπάθησε να σκοτώσει και τη μητέρα μου, την κυνήγησε με ένα τσεκουρι για να τη σκοτώσει. Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια» αναφέρει η νεαρή.