Αλήθεια, πόσες φορές χρειάστηκε να καλύψουμε μία έκτακτη ανάγκη, πραγματοποιώντας μία αγορά την οποία δεν είχαμε προβλέψει και επομένως δεν είχαμε υπολογίσει στο budget μας; Όσοι έχουμε βρεθεί σε μία ανάλογη θέση στο παρελθόν, γνωρίζουμε καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει να επιλέγουμε για τις αγορές μας καταστήματα τα οποία δεν μας δεσμεύουν, αλλά μας προσφέρουν επιλογές, επιλογές στις δυνατότητες πληρωμής και κυρίως, μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο που απολαμβάνουμε τις αγορές μας.

Όσο ευσυνείδητοι καταναλωτές και αν είμαστε, όσο σχολαστική έρευνα αγοράς και αν κάνουμε πριν βρεθούμε στο ταμείο, οι περισσότεροι προτιμούμε να ψωνίζουμε από καταστήματα που μας καταλαβαίνουν ως καταναλωτές και απαντούν στις ανάγκες μας. Πρόκειται για καταστήματα που μας εμπνέουν σιγουριά, μας παρέχουν έξυπνες λύσεις που υπόσχονται μία απελευθερωτική αγοραστική εμπειρία. Και μία τέτοια εμπειρία, δίχως δεσμεύσεις, μας προσφέρουν και τα Public  μέσω της υπηρεσίας “Public Now, Pay Later” της Klarna.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει διευρυνθεί πλέον, «αγκαλιάζοντας» ακόμη περισσότερους καταναλωτές, αφού μας δίνει τη δυνατότητα μέσω της επέκτασης Pay in 30 να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας, να παραλάβουμε τα προϊόντα μας και να εξοφλήσουμε άτοκα την αγορά, μέσα σε έως και 30 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Αγοράζουμε τώρα, απολαμβάνουμε τις αγορές μας και πληρώνουμε μέσα σε 30 ημέρες

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά που ένα κατάστημα στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώσουν άτοκα για τις αγορές τους, έπειτα από 30 μέρες και αφού έχουν κάνει χρήση των προϊόντων.

Αυτό οφείλεται, βέβαια, στην αγαπημένη υπηρεσία πληρωμών “Public Now, Pay Later” με Klarna, χάρη στην οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία αγορά αξιοποιώντας δύο ευέλικτους τρόπους πληρωμής, είτε εξοφλώντας την αγορά σε τρεις άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας με την υπηρεσία Pay in 3, είτε πληρώνοντας σε 30 ημέρες άτοκα από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας με την υπηρεσία Pay in 30.

Ο δεύτερος τρόπος πληρωμής αφορά σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν μικρές οικιακές συσκευές, βιβλία και gadget, παραγγελίες οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ. Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτόν τον νέο τρόπο πληρωμής; Εύκολα, άμεσα και απλά, ακολουθώντας τα βήματα που θα ακολουθούσαμε και σε κάθε άλλη περίπτωση. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιούμε online την παραγγελία μας μέσω του public.gr, ξεκινάμε προσθέτοντας τα αγαπημένα μας προϊόντα στο καλάθι, έπειτα επιλέγουμε την Klarna ως τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια κλικάρουμε την επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτομα», δηλαδή την υπηρεσία Pay in 30.

Πληρωμή με δόσεις χωρίς κάρτα με Klarna και στα Καταστήματα Public!

Εναλλακτικά, αν έχουμε επισκεφθεί κάποιο φυσικό κατάστημα Public μπορούμε να εξοφλήσουμε την αγορά μας με τον ίδιο τρόπο, αρκεί να πραγματοποιήσουμε σύνδεση στον λογαριασμό που διαθέτουμε στην Klarna ή να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε . Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία προηγμένη υπηρεσία που μας «λύνει» τα χέρια, χωρίς να μας δεσμεύει με… ψιλά γράμματα, αφού ουσιαστικά αποκτούμε τα προϊόντα και τα χρησιμοποιούμε, πολλές ημέρες πριν χρειαστεί να πληρώσουμε για αυτά.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε πως σε μία εποχή που οι καταναλωτές αναζητούμε μία εξυπηρέτηση με πελατοκεντρική προσέγγιση, μεθόδους και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες μας, τα Public χάρη στην ευέλικτη υπηρεσία πληρωμών “Public Now, Pay Later” με Klarna καταφέρνει για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσει. Όχι μόνο επειδή μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστοι τις αγορές μας όπου και αν είμαστε, αλλά επειδή με τις υπηρεσίες του καλύπτει όλα τα αγοραστικά προφίλ των καταναλωτών, δίνοντας σε όλους, όλο και περισσότερες δυνατότητες αγοράς, ανάλογες με τις ανάγκες τους.