Η αλήθεια είναι ότι οι αυτές οι Γιορτές του χρόνου είναι λουσμένες με φως, όλη μέρα, κάθε μέρα και μέχρι το επίσημο κλείσιμό τους, των Φώτων! Τα Χριστούγεννα, που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι, είναι εδώ και μας καλούνε να τα ζήσουμε όσο το δυνατόν πιο έντονα: πολλές βόλτες, πολλές συγκεντρώσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, πολλά δώρα! Δώρα για τους δικούς μας αλλά και για εμάς, που αξίζουμε την αυτοφροντίδα και γιατί όχι κάποιο δώρο παραπάνω.

Βλέποντας τις πόλεις που έχουν βάλει τα καλά τους, όλοι θέλουμε να είμαστε έξω στα μαγαζιά και στην αγορά που χορεύει στους ρυθμούς της Πρωτοχρονιάς που είναι προ των πυλών.

Στη λίστα δώρων και πραγμάτων που θέλουμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, υπάρχουν πολλές επιλογές, εκπλήξεις που περιμένουν να τις ζήσουμε και ευκαιρίες για δώρα. Μία από αυτές θα την βρεις στην Protergia που ήδη «έντυσε» γιορτινά τα καταστήματά της, με αφορμή τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σε καλεί να συμμετέχεις σε έναν μεγάλο διαγωνισμό, που δεν θα θες να χάσεις.

Σε 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, περιμένουν 85 μοναδικά δώρα τους τυχερούς

Σκέψου smartphones, ηλεκτρικά πατίνια, δωροεπιταγές για gadgets και πολλά ακόμη δώρα που μπορούν να γίνουν εύκολα δικά σου. Μπορείς από σήμερα και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου να επισκεφτείς ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, να δηλώσεις συμμετοχή ώστε να μπεις αυτόματα στην κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού.

Τα ωραία όμως δεν σταματάνε εδώ γιατί οι γιορτινές εκπλήξεις της Protergia συνεχίζονται με events και happenings στο πνεύμα των γιορτών, για τα οποία έχουμε κάθε λόγο να ανυπομονούμε!

Μην ξεχνάμε ότι μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Protegia θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις με τους έμπειρους υπαλλήλους της και να ενημερωθείς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Ένα νέο ξεκίνημα με ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση σου είναι ένα μεγάλο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Για αυτό, πήγαινε τώρα σε ένα από τα 85 κατάστημα Protergia και κάνε τις φετινές γιορτές ακόμα πιο φωτεινές.