Στο Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκε μια Τουρκάλα δημοσιογράφος, διπλωματική συντάκτρια της Σαμπάχ, αυτήν που συνοδεύει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ταξίδια του με δύο σημαίες στο πέτο του λευκού σακακιού της.

Η μία σημαία ήταν η τουρκική. Η άλλη όμως;

Όπως μας ενημερώνει ο «ΒΗΜΑτοδότης» και προκύπτει και από την φωτογραφία που εξασφάλισε για τη στήλη του, ήταν σημαία του ψευδοκράτους και η εν λόγω δημοσιογράφος, όπως αναφέρει, την έδειχνε μάλιστα προκλητικά σε όλους.

Ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του Προεδρικού Μεγάρου, η οποία με τη σειρά της πρέπει να ειδοποίησε την τουρκική πρεσβεία και ένας από την Τουρκική πρεσβεία την πλησίασε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και της είπε να βγάλει από το πέτο της τη σημαία του ψευδοκράτους.

Όντως την αφαίρεσε χωρίς καμιά διαμαρτυρία.

Πάντως, εξακολουθεί ο ΒΗΜΑτοδότης, οι άλλοι Τούρκοι μέσα στο Προεδρικό έβγαζαν σέλφι, φωτογράφιζαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο, τα έπιπλα, τους τσολιάδες που ήταν στο διάδρομο (χωρίς αυτοί να έχουν μαζί τους την τουρκική σημαία που είχαν το 2017), ήπιαν, την πορτοκαλάδα τους καθώς και την βυσσινάδα τους (πάντοτε το Προεδρικό φημίζεται για την έξοχη βυσσινάδα του) ή τον καφέ με φίλτρο.

Και γενικά φαίνονταν ικανοποιημένοι.