Όταν ένα δώρο μπορεί να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία ή να φτιάξει τη διάθεση του οδηγού, είναι αδύνατο να μην εκτιμηθεί. Άλλωστε, στον κόσμο της οδήγησης τα μικρά πράγματα μετράνε και μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Ακολουθούν τα 9 αξεσουάρ αυτοκινήτου που χρειάζεται ο κάθε οδηγός, όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι!

Bluetooth αυτοκινήτου

Μία πρόταση δώρου είναι ένα gadget αυτοκίνητου γνωστό ως bluetooth car kit, με το οποίο ο φίλος/η σου θα μπορεί να συνδέει το κινητό τηλέφωνο στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου του και να ακούει μουσική με άνεση ή να απαντάει σε κλήσεις με ασφάλεια.

Βάση κινητού

Η χρήση κινητού τηλεφώνου είναι η κύρια αιτία απόσπασης της προσοχής μας στην οδήγηση. Με μία βάση τηλεφώνου που είναι τοποθετημένη στο ταμπλό ή στο παρμπρίζ, μπορείς να βοηθήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να οδηγεί πάντα με προσοχή.

Αξεσουάρ οργάνωσης

Ένα από τα πιο χρήσιμα και έξυπνα γκάτζετ αυτοκινήτου είναι το back seat organizer, το οποίο είναι ιδανικό για την οργάνωση αυτοκινήτου. Μπορεί να τον/την βοηθήσει να έχει οργανωμένα τα καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιεί ή να αποθηκεύσει εκεί την ασφάλεια αυτοκινήτου, άδειες ή άλλα απαραίτητα έγγραφα.

Φορητή ηλεκτρική σκούπα

Ένα μικρό και φορητό σκουπάκι είναι ένα χρήσιμο δώρο που θα βοηθήσει στην καθαριότητα του αυτοκινήτου, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Αν μάλιστα έχει και κατοικίδιο ζωάκι, που μεταφέρει στο κάθισμα του οχήματος, τότε θα είναι η τέλεια λύση για να διατηρεί το αυτοκίνητό του/της καθαρό!

Φορτιστής κινητού αυτοκινήτου

Ο καθένας μπορεί να ξεμείνει από μπαταρία στο κινητό. Οπότε, γιατί να μην κάνεις δώρο έναν φορτιστή αυτοκινήτου, απλό ή ασύρματο; Σκέψου μία βάση που το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει είναι να ακουμπήσει πάνω το smartphone του.

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Και αφού πιάσαμε τις πρακτικές επιλογές, γιατί να μην κλείσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου ως δώρο; Άλλωστε, είναι μία υπηρεσία που κάθε οδηγός χρειάζεται. Κάνε λοιπόν μία σύγκριση ασφαλειών μέσω του insurancemarket και βρες την ασφάλιση αυτοκινήτου που χρειάζεται το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν μάλιστα επιλέξεις να το κάνεις την περίοδο της Black Friday, τότε υπάρχει περίπτωση ο φίλος/η σου να πάρει πολλά περισσότερα δώρα. Αυτό γιατί, στη φετινή Black Friday το insurancemarket μοιράζει δώρα αξίας 10.000 ευρώ μέσω του μεγάλου διαγωνισμού που διοργανώνει. Οπότε, μη χάσεις την ευκαιρία αυτή!

Διακοσμητικά δώρα αυτοκινήτου

Πρόσθεσε λίγο στυλ στη βόλτα του με ένα κάλυμμα τιμονιού το οποίο ταιριάζει με την προσωπικότητα που έχει. Το σχέδιο σου προτείνουμε να το διαλέξεις σύμφωνα με τα prints που συνήθως επιλέγει στην εμφάνισή του/της!

Μπορείς να το συνδυάσεις και με μαξιλαράκια ζώνης ασφαλείας, που θα αποτελεί και μία καλή υπενθύμιση για να φορά πάντα ζώνη ασφαλείας!

Ηχητικά βιβλία

Του αρέσει το διάβασμα, αλλά ποτέ δεν έχει χρόνο; Ο χρόνος μετακίνησης μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ωφέλιμος! Είναι εύκολο να παίξει ένα ηχητικό βιβλίο (audiobook) κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Χάρισέ του λοιπόν μία συνδρομή σε μια υπηρεσία.

Θερμαινόμενο μαξιλάρι καθίσματος

Τέλος, ο χειμώνας πλησιάζει και μαζί θα ξεκινήσει και το κρύο. Ένα θερμαινόμενο μαξιλάρι καθίσματος μπορεί να είναι μία αρκετά ευχάριστη προσθήκη στο όχημά του. Άρα, αν δεν διαθέτει ήδη θερμαινόμενα καθίσματα, σκέψου να το πάρεις ως δώρο!

Ελπίζουμε οι προτάσεις δώρων για αυτοκίνητο να σε εμπνεύσουν να πάρεις το καλύτερο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη online πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλισης οχήματος & ασφάλισης κατοικίας. Με 12 χρόνια παρουσίας και δεκάδες βραβεύσεις έχει αλλάξει τον τρόπο ασφάλισης για πολλούς οδηγούς. Σε λίγα μόλις λεπτά ο κάθε οδηγός μπορεί να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου που του ταιριάζει και σε τιμές που τον συμφέρουν.

Μάλιστα, με το νέο insurancemarket app έχει ό,τι αφορά την ασφάλιση στο κινητό του, ώστε να έχει πάντα την καλύτερη & αμεσότερη εξυπηρέτηση και να μη χάνει κανένα έγγραφο, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης!