Περισσότερς από δύο ώρες διήρκησε η επίσημη πρώτη του Χάρη Δούκα στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας κύριος Χάρης Δούκας εξέθεσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το όραμά του για την πόλη της Αθήνας και παρουσίασε τις προστάσεις του για την βελτίωση της ζωής των Αθηναίων πολιτών.

Σύμφωνα με τον κύριο Χάρη Δούκα στοίχημα αλλά και πρόκληση αποτελεί η προοπτική μια ασφαλούς, καθαρής και πράσινης Αθήνας, ιδίως στις σημερινές συνθήκες της κλιματικής αλλαγής.

«Με πολλή δουλειά και συνεργασία θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας» είπε ο κ. Δούκας και τόνισε πως με αργά και σταθερά βήματα μπορούν να επιτευχθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή των Αθηναίων πολιτών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχθηκε νωρίτερα σήμερα τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος της παρουσίασε τις προτάσεις του για την πόλη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.

Η κυρία Σακελλαροπούλου τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου.

Επιπλέον τόνισε ότι η συνεργασία είναι κρίσιμη και αναγκαία σε όλη τη δημόσια ζωή πολύ περισσότερο για το καλό της πρωτεύουσας και των πολιτών της.