Πυρά στην υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου εκτόξευση ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη χθεσινή του επίσκεψη (27/9) στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

Όπως υποστηρίζει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μιχαηλίδου «εμφανίστηκε απρόσκλητη» λέγοντας ότι «επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ». Την κάλεσε μάλιστα στο μέλλον να είναι πιο προσεχτική.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Από την πλευρά της η Δόμνα Μιχαηλίδου, σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη. «[…] Προσβλέπουμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την αντιπολίτευση και όχι σε επικοινωνιακά σόου για τις κάμερες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Παιδείας.