Βίαιος και σε μόλις λίγα λεπτά ήταν ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη τον οποίο έσπρωξαν δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon από τον καταπέλτη.

«Η νεκροψία – νεκροτομή διενεργήθηκε με επιμέλεια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, παρουσία και του προϊσταμένου ιατροδικαστή, κ. Ηλία Μπογιόκα. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό. Ήταν ένας βίαιος θάνατος, συνέβη σε έδαφος και κάποιων τραυματισμών που έφερε» ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Για τους τραυματισμούς που έφερε το θύμα ο κ. Τσαντίρης ανέφερε πως «είναι θλαστικές κακώσεις και συνέβησαν κατά την πτώση του».Οι δύο πιθανότερες εκδοχές είναι πως κατά τη πτώση του ο άντρας είτε χτύπησε στην προβλήτα είτε στον καταπέλτη.

«Ο θάνατος επήλθε από πνιγμό, σε έδαφος κάκωσης κεφαλής. Είναι ένας βίαιος θάνατος και επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά», ανέφερε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης. Κατέληξε πως μέσα σε διάστημα δύο μηνών θα βγουν και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης του Αντώνη.