Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) και θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας, με σκοπό να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

Το νέο Δ.Σ. του ΣΕΜΕ

Μάλιστα, ο ΣΕΜΕ άδραξε την ευκαιρία και ανακοίνωσε παρουσία των Υφυπουργού Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον κ. Ιωάννη Σώκιαλη ως Πρόεδρο (Μοτοδυναμική / Yamaha), τον κ. Δημήτρη Κανατά ως Αντιπρόεδρο (Όμιλος Σαρακάκη / Honda) και τον κ. Διογένη Χιωτάκη ως Γενικό Γραμματέα (Mototrend A.E.)

Ο κ. Σώκιαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό έργο που παρέδωσε το προηγούμενο Δ.Σ. και υποσχέθηκε να συνεργαστεί σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων του ΣΕΜΕ, των μελών του και του κλάδου εν συνόλω. Ευχαρίστησε επίσης, την BeBest για την εξαιρετική διοργάνωση, που φάνηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το νέο Δ.Σ. συνόδευε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΜΕ.