Το πιο καταξιωμένο βραβείο της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, το βραβείο MANAGER OF THE YEAR είναι εδώ, εμπλουτισμένο με 21 κατηγορίες βραβείων για μάνατζερ λειτουργιών.

20 χρόνια μετά την εισαγωγή του, ο επιτυχημένος θεσμός MANAGER OF THE YEAR, ένας θεσμός που ενώνει όλους τους κλάδους της αγοράς και όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, επιστρέφει ανανεωμένος και ενδυναμωμένος, για να τιμήσει τον άνθρωπο και επαγγελματία που έχει τις δεξιότητες και το χάρισμα να ηγείται, να εμπνέει, να παρακινεί, να φέρνει απτά και σημαντικά αποτελέσματα με ανθρώπινο πρόσωπο και να αναπτύσσει τους μάνατζερ της επόμενης μέρας.

20 χρόνια βέλτιστων πρακτικών από Διευθυντές, ανώτερα και ανώτατα Στελέχη που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

20 χρόνια έμπνευσης από τους καλύτερους!

Ως Κριτές συμμετέχουν αναγνωρισμένα ανώτερα στελέχη και εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Μηνάς Τάνες, πρόεδρος της Επιτροπής

Την επετειακή φετινή επάνοδο του βραβείου τιμά ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ο κ. Μηνάς Τάνες, ο πρώτος Βραβευμένος Manager of the Year το 2002.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ – Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών – ΕΕΤ, του ΕΒΕΑ, της Ε.ΕΝ.Ε., του ICC Women Hellas, της ΕΑΣΕ, του ΙΠΕ, του ΣΔΑΔΕ, του ΡΜΙ Greece, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΛΠΕ, του ΙΑΒ Hellas και της EEL.

Το όραμα της συνέχισης του θεσμού υπογράφει η Slide2Open Communications, μια καινοτόμος εταιρεία επικοινωνίας, με μακρά εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων διεθνών συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων. Οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκαν.

Ραντεβού 13 Δεκεμβρίου

H τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet, με παρουσιάστρια την γνωστή δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: OT Οικονομικός Ταχυδρόμος, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, in.gr, MEGA