Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια συνειδητοποίησε πολύ σύντομα ότι δεν πρόκειται για έναν… συνηθισμένο καλεσμένο.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της κουβέντας, η Ελένη άρχισε να χτυπιέται στον καναπέ από τα γέλια.

«Όταν σκοπεύουμε να πουλάμε τραπ μουσική με αυτούς τους στίχους σε παιδάκια δημοτικού, καταστρέφεις την επόμενη γενιά. Τη γεμίζεις με σεξισμό, με φράγκα…» είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Μετά, βλέπουμε για τη βασίλισσα της Αγγλίας και στεναχωριόμαστε. Πόσους ανθρώπους έφαγε αυτή η βασίλισσα με τις υπογραφές της; Δεν έχω δει ένα αφιέρωμα για τη δική της πλευρά. Και δεν με νοιάζει τι κάνει με τον εγγονό της όταν εγώ δεν έχω να φάω, αυτό θέλω να πω» ανέφερε στη συνέχεια.
«Σιχαίνομαι τα μπιτσόμπαρα, τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες, δεν τα μπορώ. Πήρα ένα μικρό βανάκι, το έχω ντύσει με καλαμιές, δεν έχω βάλει τίποτε άλλο, μια τεντούλα, έχουμε τα αρμυρίκια για σκιά και μαγειρεύουμε», είπε ο ηθοποιός για την ενασχόλησή του σε καντίνα, σε κάποια παραλία του Αιγαίου.
«Θα έλεγα στον εαυτό μου ότι είμαι σε μία φάση που θέλω να πάρω σύνταξη», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος και… αποτελείωσε την Ελένη Μενεγάκη.