Σε οικείο περιβάλλον φαίνεται ότι θα μεταφερθεί η 12χρονη, που βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας της μικρής, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα παιδιά αναμένεται να φύγουν από το «Χαμόγελο του παιδιού» και να μείνουν μαζί με τη γιαγιά τους. Η 12χρονη, όμως, αναμένεται να πάει να μείνει με τη θεία της στη Λευκάδα, πιθανόν με ένα ακόμα από τα αδέλφια της.

«Τα παιδιά θα πάνε στο σπίτι της γιαγιάς και έχει εκδηλώσει και η θεία το ενδιαφέρον να κρατήσει, μέχρι να αποφυλακιστεί η μητέρα της, τη 12χρονη και πιθανόν ένα ή δύο ακόμα από τα αδέλφια της στη Λευκάδα», είπε ο κ. Λύτρας.

Το ξέσπασμα της γιαγιάς για τον «φτηνιάρη» Μίχο

Παράλληλα, η γιαγιά των παιδιών εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 ότι μόλις έμαθε τι έκανε ο Μίχος στη 12χρονη ήθελε να τον θάψει με τα ίδια της τα χέρια.

«Δεν ήξερα ότι είχε φτάσει τόσο πολύ στα άκρα. Απλώς έμαθα ότι είχε βιάσει το παιδί και ήθελα να πάω και δε με άφηναν με τίποτα να πάω εκεί στο μαγαζί του. Λέω τουλάχιστον εγώ τα χρόνια μου τα πέρασα, να τον θάψω με τα χέρια μου. Όλα τα παιδιά περάσανε ταλαιπωρία και όλοι μας. Δε θέλω καν να θυμάμαι αυτά που περάσαμε. Αλλά η μικρή είναι πολύ δύσκολο να τα ξεπεράσει όλα αυτά. Θέλει αγάπη», είπε η γιαγιά της 12χρονης.

«Μεταμορφωμένο τέρας»

Χαρακτήρισε «μεταμορφωμένο τέρας» τον 53χρονο κι εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια. «Έτρεχαν όλα και έλεγαν “πάμε στον φτηνιάρη, γιαγιά, να πάρουμε δώρο”. Έτσι τον λέγανε, φτηνιάρη. Που πούλαγε αγάπες και ξεγέλασε τα παιδάκια… Έλεος πια, αυτό είναι τέρας, δεν είναι άνθρωπος. Μεταμορφωμένο τέρας είναι», είπε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πρόσθεσε ακόμα πως τα παιδιά έχουν ανάγκη τη μητέρα τους και επέμεινε ότι είναι άδικο που η 37χρονη βρίσκεται στη φυλακή.

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Έχω χάσει 20 χρόνια τον άνδρα μου κι έχω αφοσιωθεί σε αυτά τα παιδάκια. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τη μάνα τους. Η μικρή, τώρα, αν βγει με αυτά που έπαθε και δεν έχει τη μάνα της να την αγκαλιάσει, όσο και να πάει στη θεία της, την έχει μεγαλώσει, την έχει βαφτίσει κιόλας, αλλά θέλει τη μάνα της. Θέλουν τη μάνα τους τα παιδιά, ειδικά τα τέσσερα τα μικρά», είπε και συνέχισε:

«Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε για τη μάνα. Είναι ένα αγαθό παιδάκι, εγώ τη μεγάλωσα, από 17 χρονών την έχω στα χέρια μου, είναι πολύ άδικο».

«Ο Θεός να πάει καλά, να φτιάξει πάλι η οικογένειά μας, να ηρεμήσουμε. Τα παιδάκια μας ήταν μια χαρά… Δεν ξέρω, έπεσε βόμβα και γίναμε άνω-κάτω. Έχω δύναμη μέσα μου, έχω χάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, έχασα το παιδάκι μου 31 χρόνων, το σκότωσε αυτοκίνητο και πάλι άντεξα, οπότε θα αντέξω και τώρα, να μεγαλώσουν τα παιδιά και να πάρουν τον δρόμο τους», κατέληξε η γιαγιά της 12χρονης.