HR School (GREECE): Ήρθε σε Ελλάδα και Κύπρο το πολυσυζητημένο πρόγραμμα του Workearly, powered by Reatcode. Η Reatcode αναγνωρίζεται ως μοναδικός εγκεκριμένος από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA).

Δεν είναι τυχαίο ότι η καινοτομία του Workearly έχει διακριθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την συμπερίληψή του σε λίστες καταξιωμένων επιχειρηματικών projects, όπως η λίστα Fortune 40 under 40 και η αναγνώριση από τον κορυφαίο οργανισμό HR, τον HRCI. Στον κύκλο των επαγγελματιών HR, η πιστοποίηση από το Workearly είναι ομολογουμένως συνυφασμένη με δεξιότητες, τόσο soft skills όσο και hard skills.

Τι είναι όμως ακριβώς το περιβόητο HR School;

  • Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικής προσομοίωσης διάρκειας 10 -14 εβδομάδων, το οποίο γίνεται 100% Online και ασύγχρονα, δηλαδή κάθε συμμετέχων το παρακολουθεί όποτε επιθυμεί και στον ρυθμό που ταιριάζει στο υπόβαθρό του και τον διαθέσιμο χρόνο του.
  • Είναι εξατομικευμένο. Κάθε συμμετέχων διαμορφώνει σε συνεννόηση με την ομάδα του Workearly το δικό του προσωπικό πλάνο, σύμφωνα με τις γνώσεις του, την εργασιακή εμπειρία του (junior/senior) και κυρίως τους στόχους του.
  • Είναι εκπαιδευτική προσομοίωση και όχι σεμινάριο: Αυτή είναι και η σημαντικότερη καινοτομία του προγράμματος. Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο του HR μέσα από πραγματικά case-studies. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν εις πέρας εργασίες που θα κληθούν να αναλάβουν και ως επαγγελματίες στην αντίστοιχη θέση. Σκοπός δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση ή η αποστήθιση γνώσεων αλλά η προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα είναι ατομικό, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες αλλά και σε φοιτητές να διαμορφώσουν το δικό τους προσωπικό εκπαιδευτικό πλάνο.

Ποια Skills αποκτούν οι υποψήφιοι;

Το HR School περιλαμβάνει μία ευρεία θεματολογία, στις οποίες κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει λιγότερο ή περισσότερο, ανάλογα με τους στόχους του. Οι θεματολογίες είναι οι εξής:

  • HR Recruiting (Trends in Recruitment Methodologies)
  • Payroll (Basic Principles of Labor Law and Payroll A-Z)
  • Learning & Development (LD Methodologies, Loyalty Schemes, & Personal Development)
  • Digital Transformation (Data transformation, IoT & Design Thinking)
  • HR Metrics (KPIs & the five pillars of HR Metrics)
  • HR Analytics (HR Data Analysis Tools, Big Data & Automation)
  • HR Management (Change Management, Agile & Scrum)

Διεθνής Πιστοποίηση

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων microcredentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης  αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Διασύνδεση με εταιρείες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό

Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα. Δουλεύοντας στενά με υποψηφίους αλλά και εταιρείες ηγέτες του κλάδου, το Workearly κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει από το εξωτερικό τις νέες τάσεις της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, κατορθώνοντας να αναδειχθεί στην πιο δημοφιλή υπηρεσία reskilling και upskilling στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας και της Ανάλυσης Δεδομένων. Χιλιάδες επαγγελματίες που εκπαιδεύτηκαν, εργάζονται πλέον σε σημαντικές θέσεις, τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά. Το Workearly powered by Reatcode απέσπασε σημαντικές διακρίσεις, συμμετοχές ρεκόρ από υποψηφίους και εταιρείες και διθυραμβικές κριτικές από τους εκπαιδευομένους, καθιστώντας τις υπηρεσίες του ως τις κορυφαίες από άποψης ποιότητας, αποτελέσματος και εκπαιδευτικής εμπειρίας. Επιπλέον, η Reatcode έχει διακριθεί ανάμεσα τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες στην Αμερική για το 2022, όσον αφορά τα καινοτόμα πρότζεκτ της.

Συμμετοχή στο HR Science School 2022

Κάντε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ ώστε να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το κόστος (ειδικές προσφορές για ανέργους και φοιτητές).

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ