Οι millennials κατακτούν τους μεγάλους οίκους

Στο τιμόνι των Balenciaga και Lanvin βρίσκονται δύο νέοι σχεδιαστές, οι οποίοι έχουν αναλάβει να τους οδηγήσουν στον κόσμο του metaverse και της έμφυλης ουδετερότητας.

Ο Ντέμνα Γκβασάλια και ο Μπρούνο Σιαλέλι είναι οι καλλιτεχνικοί διευθυντές δύο ιστορικών οίκων, των Balenciaga και Lanvin αντίστοιχα. Ο δεύτερος, μάλιστα, είναι ο πιο παλιός, με έτος ίδρυσης το 1889. Δύο επαγγελματίες με πλούσια βιογραφικά, οι οποίοι έχουν αναλάβει τον ρόλο-πρόκληση να οδηγήσουν με επιτυχία τα δύο luxury brands στην κορυφή, σε μια εποχή όπου κυριαρχούν ο ψηφιακός κόσμος, η εικονική πραγματικότητα και τα κοινωνικά δίκτυα. Για τον σκοπό αυτό επιστρατεύουν διάσημες προσωπικότητες, προσωπικά βιώματα, παιδικά τραύματα και όλα όσα έχουν μάθει στους προηγούμενους λαμπρούς σταθμούς της καριέρας τους.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», η Ντιάνα Καρτσαγκούλη αποτιμά τις στρατηγικές τους κινήσεις και ρίχνει μια ματιά στο παρελθόν των δύο designers που βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk