Ζεστή σοκολάτα light

Eχει ελάχιστες θερμίδες (71 η κάθε μερίδα) και εξαίσια γεύση.

Προετοιμασία 10΄

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

400 ml γάλα αμυγδάλου (ή φουντουκιού) χωρίς προσθήκη ζάχαρης

2 κ.γ. άγλυκο κακάο

1 κ.γ. μέλι

2 σπόροι καρδάμωμο, τριμμένοι

Ξύσμα από ½ ακέρωτο μανταρίνι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου. Προσθέτουμε το κακάο, το μέλι, το καρδάμωμο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ξύσμα. Σερβίρουμε όσο το ρόφημα είναι ζεστό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk