Προετοιμασία 10΄

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

400 ml γάλα αμυγδάλου (ή φουντουκιού) χωρίς προσθήκη ζάχαρης

2 κ.γ. άγλυκο κακάο

1 κ.γ. μέλι

2 σπόροι καρδάμωμο, τριμμένοι

Ξύσμα από ½ ακέρωτο μανταρίνι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου. Προσθέτουμε το κακάο, το μέλι, το καρδάμωμο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ξύσμα. Σερβίρουμε όσο το ρόφημα είναι ζεστό.