Οι σκηνές που ακολούθησαν τον πυροβολισμό μέσα στο γκαράζ στο σπίτι στο Οχάιο ήταν σπαρακτικές. Ο πατέρας μόλις είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν είχε πυροβολήσει κάποιον διαρρήκτη αλλά το ίδιο του το 16χρονο παιδί.

Οι γείτονες περιγράφουν τους δυο γονείς γονατισμένους πάνω από το νεκρό παιδί τους και σε κατάσταση σοκ, να το εκλιπαρούν να σηκωθεί. Δυστυχώς όμως το 16χρονο κορίτσι είχε πεθάνει από τα τραύματα που του προκάλεσαν οι σφαίρες.

Συγκλονισμένη η γειτονιά

Το κορίτσι λεγόταν Τζενέι και το περιστατικό συνέβη το πρωί στις 4.30. Η γειτονιά έχει συγκλονιστεί και μάλιστα στην ίδια περιοχή σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων στις 7 Δεκεμβρίου έχασαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ληστείας από αδέσποτες σφαίρες άλλα 2 παιδιά ηλικίας 6 και 9 ετών

Αξιωματικός της αστυνομίας μίλησε στο τοπικό κανάλι ABC6 και αφού περιέγραψε το περιστατικό έδωσε μια συμβουλη προς όλους όσοι οπλοφορούν – και δεν είναι λίγοι στις ΗΠΑ– «Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε αυτοί που θα τραβήξετε τη σκανδάλη, είναι πραγματικά σημαντικό να γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος σας»