Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, δύο αθλητές από κάθε αποστολή κρατούσαν σημαία της χώρας τους στην Τελετή Έναρξης. Η σχετική απόφαση πάρθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της Ισότητας των Φύλων.

Με την Ελλάδα να μπαίνει πάντα πρώτη στην παρέλαση των αθλητών, η Άννα Κορακάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν αυτοί που κράτησαν ψηλά τη σημαία, όπως είχε αποφασίσει ομόφωνα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε με τους δύο σπουδαίους αθλητές να μπαίνουν πρώτοι στο Στάδιο  κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκεί όπου θα πάρουν μέρος με εξαιρετικές προοπτικές για νέες διακρίσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Λευτέρης, όσο και η Άννα είναι μέλη της Stoiximan Tokyo Team που θα εκπροσωπηθεί στους Αγώνες από 12 αθλητές (μεταξύ άλλων την Χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη και τον Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου) συν την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Η Stoiximan συνεχίζει να παραμένει σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό, στηρίζοντας τους ανθρώπους εκείνους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά, που ξεχωρίζουν για την ψυχή που καταθέτουν, που μιλούν με τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα βρίσκονται πάντα εκεί έξω για να κατακτούνται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στην οικογένεια της Stoiximan από το 2014, ενώ η Άννα Κορακάκη από το 2015. Περισσότερες πληροφορίες για την Stoiximan Tokyo Team μπορείτε να βρείτε εδώ: iroes.gr/stoiximan-tokyo-team/