Η έκρηξη της ζήτησης για υπηρεσίες που συνδέονται με τη μεταφορά προϊόντων, δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά. Οι παλιοί… ντελιβεράδες με συμβατικά «μηχανάκια», πολλές φορές επικίνδυνα, αλλά σίγουρα καθόλου άνετα, βλέπουν πλέον το μέλλον να εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Στο μέλλον των μεταφορών προϊόντων επενδύει και η μεγάλη εταιρεία σκούτερ, η ιταλική Piaggio, με μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Το MyΜoover είναι η τελευταία δημιουργία της Piaggio, που κατασκεύασε ένα σκούτερ σχεδιασμένο ειδικά για παραδόσεις αγαθών, με ικανότητα φόρτωσης που αψηφά τους νόμους της φυσικής και εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια και την απόδοση. Πρόκειται για ένα όχημα που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ειδικά για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με παραδόσεις ή διανομές.

Τεράστια ικανότητα φόρτωσης

Οι ικανότητες του νέου σκούτερ της Piaggio θα μπορούσαν να συγκριθούν με ενός μικρού αυτοκινήτου. Ειδικότερα, το MyMoover φέρει στην πίσω σχάρα ένα κουτί χωρητικότητας 261 λίτρων και 60 κιλών βάρους, το οποίο ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι και χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συγκράτησης με δύο ελατήρια αερίου, όπως τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων, το οποίο όμως εγγυάται ταυτόχρονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Παράλληλα η μπροστινή σχάρα, έχει ικανότητα φόρτωσης 20 επιπλέον κιλών, ενώ η κεντρική τσάντα -διάστασης Α3- στο εσωτερικό της ποδιάς, μπορεί να μεταφέρει άλλα 5 κιλά εμπορευμάτων.

Συνεπώς, όσα πιθανόν να χρειαστεί να μεταφέρετε χωράνε στο MyMoover της Piaggio.

Άνεση και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς

Η μεγάλη ικανότητα μεταφοράς φορτίου συμβαδίζει με τη σχολαστική προσοχή στην ασφάλεια, που δείχνει η Piaggio σε κάθε μοντέλο της.

Αυτό επιβεβαιώνεται από την ισχύ του συστήματος πέδησης, που κατανέμεται εξίσου στους τρεις τροχούς, την παρουσία χειρόφρενου για την ασφάλιση του οχήματος ακόμη και σε κλίση, χωρίς σταντ, αλλά κυρίως από τον προηγμένο μηχανισμό κλίσης, που σας επιτρέπει να ελιχθείτε με το σκούτερ σε όλες τις συνθήκες.

Επιπλέον, η κλίση του φορτίου είναι παράλληλη με την κλίση του οχήματος και του αναβάτη, με αποτέλεσμα το όχημα να συμπεριφέρεται σαν κλασικό δίτροχο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η ισορροπία. Παράλληλα, το μεγάλο παρμπρίζ, το επίπεδο πάτωμα, το προστατευτικό σχήμα της ποδιάς, η θύρα USB και τα προστατευτικά για τα χέρια του οδηγού ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό και ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Μείνετε συνδεδεμένοι με το «μαύρο κουτί» του MyMoover

Μέσω ενός προγράμματος ανάγνωσης που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό, είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αναγνώρισης του οδηγού και ταυτόχρονα ο αναβάτης μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος με το κέντρο επιχειρήσεων.

Ο εξοπλισμός του οχήματος με το «μαύρο κουτί» μεταφέρει δεδομένα τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο σε μία κεντρική μονάδα, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ο εντοπισμός διαδρομών και η διαχείριση των προτεραιοτήτων παράδοσης, οι οποίες τελικά επιτρέπουν την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παραδόσεων.
Τέλος, το «μαύρο κουτί» στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα ελέγχου σε περίπτωση ατυχήματος.

Μια ολοκληρωμένη λύση

Συμπερασματικά, το MyMoover αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για επαγγελματίες, καθώς είναι πρακτικό και λειτουργικό, ιδανικό για παραδόσεις αγαθών σε αστικό περιβάλλον, με κορυφαίο κουτί που εγγυάται μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης.

Παράλληλα, χάρη στους τρεις τροχούς του, τον μηχανισμό κλίσης του φορτίου και την απουσία σταντ στάθμευσης, θέτει την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τα άλλα δίτροχα και τρίκυκλα οχήματα στην αγορά. Η εξαιρετική απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα 125 κ.ε. εξασφαλίζει εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ζωηρές επιδόσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ.