Το Public άνοιξε ένα νέο και τεράστιο κατάστημα μέσα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και σε προσκαλεί να το εξερευνήσεις και μάλιστα… έχει και μικροσυσκευές!

Κι όμως, κόντρα στα σημεία των καιρών, υπάρχουν κάποιοι που τολμούν και… ονειρεύονται, και τολμούν και επενδύουν. Η Public-MediaMarkt είναι τέτοια εταιρεία. Η εταιρεία τόλμησε, ονειρεύτηκε, επένδυσε και δημιούργησε το μεγαλύτερο κατάστημα που έχει ανοίξει ποτέ! Και είσαι προσκεκλημένος!

Το νέο Public βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Αθήνας, εντός του Golden Hall στο Μαρούσι, δίπλα από το Ολυμπιακό Στάδιο. Καταλαμβάνει συνολικά 3.200 τετραγωνικά μέτρα και εκτείνεται σε τρία επίπεδα! Οι δημιουργοί του προσπάθησαν και πάντρεψαν την τεχνολογία, την ψυχαγωγία και την εμπειρία του shopping σε ένα μοναδικό πακέτο υψηλής αισθητικής.  Όμως το νέο Public έχει και κάτι που δεν έχει κανένα άλλο Public στην Ελλάδα: μικροσυσκευές!

Τώρα μπορείς να πας στο Public @ Golden Hall και να βρεις ό,τι σου περνά από το μυαλό, γενικά αλλά και… πιο ειδικά, στις κατηγορίες των μικροσυσκευών. Μάλιστα, όπως λένε και οι ίδιοι οι ιθύνοντες του Public, στόχος δεν είναι να βάλουν τα… MediaMarkt μέσα στο Public! Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να μπεις στο Public και να δεις δεκάδες ίδιες συσκευές. Ο στόχος είναι να επιλέξουν τις καλύτερες, αυτές που ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία, αυτές που ξεχωρίζουν από τις άλλες!

Αυτό και μόνο κάνει το νέο Public τον υπ’ αριθμόν 1 προορισμό για να διαλέξεις το ιδανικό δώρο… είτε αυτό απευθύνεται στον αγαπημένο σου ή στην αγαπημένη σου, είτε στον κολλητό που παντρεύτηκε, είτε, γιατί όχι, για να βρεις το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σου, που τον αγαπάς και τον φροντίζεις!

Μάλιστα, στο Public θα βρεις και την πιο hot μικροσυσκευή του τελευταίου χρόνου: ρομποτική σκούπα Roomba, το πρώτο από τα πολλά ρομπότ που θα δούμε να “εισβάλλουν” στα σπίτια μας τα χρόνια που έρχονται. Η Roomba θα αναλάβει να καθαρίσει το σπίτι σου μόνη της για να μπορείς κι εσύ να νιώσεις πως ζεις στο 2021 και όχι στο… 1821.

Ακόμη κι αν είσαι εκκολαπτόμενος – ή και φτασμένος – σεφ, όμως, στο Public θα βρεις μαγειρικά σκεύη από τη σειρά Jamie Oliver αλλά και μεγάλη ποικιλία σε κατσαρόλες, βραστήρες και άλλα σκεύη. Μάλιστα, μέσα στο Public του Golden Hall υπάρχει και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, για να δεις αυτές τις συσκευές στο φυσικό τους περιβάλλον!

Αν ψάχνεις μικροσυσκευές για… personal grooming, όμως, και σε αυτό είσαι καλυμμένος στο νέο Public! Θα βρεις, δίπλα στην κουζίνα, και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, για να πάρεις ιδέες. Μαζί με αυτό, και πολλά είδη προσωπικής φροντίδας, ξυριστικές μηχανές, σεσουάρ, curlers και πολλά άλλα!

Τώρα που όλοι εμβολιαστήκαμε, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να πας κι εσύ μια βόλτα από το Golden Hall και να μπεις στο νέο Public. Απλά… φρόντισε να έχεις αρκετές ώρες στη διάθεσή σου και να μην έχεις κανένα ραντεβού κλεισμένο, γιατί… δεν θα καταλάβεις για πότε πέρασε η ώρα!