Προετοιμασία 10΄ Μαγείρεμα 15΄

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

350 γρ. νουντλς ρυζιού

¼ φλ. ελαιόλαδο

1 κόκκινη καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη

3 μεγάλα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα + επιπλέον για σερβίρισμα

6 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

Αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ετοιμάζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε.

Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε για περίπου 1 λεπτό την πιπεριά και τον βασιλικό. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ¼ φλ. νερό και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας τακτικά, για 8-10 λεπτά, μέχρι να «σπάσουν» τα ντοματίνια. Αλατίζουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα νουντλς. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω και φρέσκο βασιλικό.