Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε μεγάλες του επιτυχίες μόνο για τους τηλεθεατές του MEGA STAR.

Από το «Τρεις τα ξημερώματα», στο «Λυπάμαι» και μέχρι το «Πώς μου το ΄κανες αυτό» ο Κώστας Καραφώτης χάρισε μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του MEGA STAR.

Ο Κώστας Καραφώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1978 και μεγάλωσε εκεί. Στην γενέτειρα πόλη του έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια, όταν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει στη Σόφια της Βουλγαρίας για να σπουδάσει Ιατρική. Εκτός, λοιπόν, από τα εύσημα στην νυχτερινή διασκέδαση, έχει και πτυχίο Ιατρικής, το οποίο πήρε τον Νοέμβριο του 2003.

Μεγάλη του αγάπη από πού μικρή ηλικία ήταν η μουσική και το τραγούδι. Λάτρευε το μπουζούκι και όταν ήταν ακόμα παιδάκι οκτώ ετών ζήτησε από τους γονείς του να του αγοράσουν μπουζούκι και να τον γράψουν σε ωδείο. Έτσι, πέρα από το μπουζούκι έχει μάθει να παίζει πολύ καλό πιάνο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα σολφέζ. Δηλά δηλά ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν φοιτητής στην Σόφια σε νεανικά γκρουπ , για να παίρνει κάποιο χαρτζιλίκι.

Η επιθυμία του Κώστα, όμως ,να ακολουθήσει και επαγγελματικά το τραγούδι και να ασχοληθεί σοβαρά με την δισκογραφία γινόταν όλο και πιο έντονη. Έτσι, το 2004 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό reality του antenna «Fame Story 2» προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστός και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά σοβαρά πάνω στο τραγούδι.

Μετά το “Fame Story” ξεκίνησε αργά και σταθερά μία λαμπρή καριέρα για τον Κώστα με σπουδαίες συνεργασίες και εκπληκτικά τραγούδια, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.