Το κορυφαίο κυπρολογικό περιοδικό The Cyprus Review (CR), που εκδίδεται υπό την αιγίδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, 18.00-19.30 διαδικτυακή τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων Βιβλίου του στις κατηγορίες Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών και Νομικής, αναφορικά με βιβλία τα οποία κυκλοφόρησαν εντός του έτους 2019.

Στο πλαίσιο της τελετής, θα λάβει επίσης χώρα η απονομή του Βραβείου Συνολικής Προσφοράς προς τον Καθ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου (Πανεπιστήμιο Αθηνών), για τη συνολική συνεισφορά του στη μελέτη της ιστορίας της Κύπρου μέσω πρωτότυπων δημοσιευμένων ερευνητικών εργασιών. Ο τιμώμενος Καθ. Χατζηβασιλείου θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία με θέμα «Τάσεις της Κυπρολογικής Ιστοριογραφίας της Σύγχρονης Εποχής: Ευκαιρίες και Διλήμματα».

Η τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων Βιβλίου θα λάβει χώρα μέσω της πλατφόρμας Zoom (Link: https://us02web.zoom.us/j/84575264773, Zoom Meeting ID: 6 845 7526 4773, Password: 9872) και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο Facebook, ενώ μετά το πέρας της θα είναι διαθέσιμη και στο κανάλι της Νομικής Σχολής στο YouTube.

Δείτε το πρόγραμμα της τελετής απονομής εδώ.