Πράσινα ρούχα, εορταστική διάθεση και μπύρες, μπύρες, μπύρες. Έτσι είχαμε συνηθίσει να γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου – ή μάλλον είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε, αφού πρόκειται για μια πρόσφατη προσθήκη στον κόσμο της ελληνικής διασκέδασης. Φέτος, η ιρλανδική γιορτή που τιμά όχι μόνο τον ίδιο τον Άγιο, αλλά και την ιρλανδική κληρονομιά, δυστυχώς δεν γιορταστεί όπως τις προηγούμενες χρονιές. Όμως αυτή τη φορά, εκτός από χαρά και… hangover, δεν αποκλείεται να μας χαρίσει και πολλά κέρδη.

Top O’ The Bonus

Ένα ολοκαίνουργιο slot είναι διαθέσιμο πλέον και για τους παίκτες της χώρας μας, και φέρνει μαζί του όλη τη χαρά του Αγίου Πατρικίου. Πρόκειται για το Top O’ The Bonus της Inspired, με πρωταγωνιστή το γνωστό και αγαπημένο τυχερό ξωτικό.

Ο σχεδιασμός του slot, ελαφρώς ρετρό και καρτουνίστικος, μας βάζει απευθείας στο mood της γιορτής. Εμείς λατρέψαμε και το ουράνιο τόξο στο φόντο, που σύμφωνα με τους θρύλους κρύβει στη βάση του το χρυσάφι αυτών των παιχνιδιάρικων ξωτικών.

Και φυσικά, τα σύμβολα ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη φεστιβαλική αίσθηση, ενώ οι λειτουργίες τους πραγματικά μας φτιάχνουν το κέφι.

Πρώτα από όλα, έχουμε το ίδιο το ξωτικό, ένα σύμβολο bonus που λειτουργεί ως scatter. Στους έξι κυλίνδρους και τις 50 (!) γραμμές πληρωμής του Top O’ The Bonus, θα βρούμε και το καπέλο του, το wild symbol του παιχνιδιού. Μαζί τους και δοχεία με χάλκινα, ασημένια και χρυσά νομίσματα και –φυσικά- το τυχερό τετράφυλλο τριφύλλι.

Αν το ξωτικό σάς τιμήσει με την παρουσία του 3 ή περισσότερες φορές στην ίδια περιστροφή, ενεργοποιείται μια από τις αγαπημένες μας λειτουργίες: Το scatter μετατρέπεται σε «Pick Me», εμείς επιλέγουμε το πιο… γούρικο ξωτικό (ή αυτό που ελπίζουμε να είναι πιο γούρικο) και στην οθόνη μας εμφανίζεται ένας πολλαπλασιαστής, από 20x έως και 100x.

Έτσι ξεκινά ο bonus γύρος με τις unlimited δωρεάν περιστροφές μέχρι την κάλυψη του πολλαπλασιαστή – σε ένα spin. Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν αγγίξουμε τον πολλαπλασιαστή συνεχίζουμε τις περιστροφές, συγκεντρώνοντας παράλληλα τα αντίστοιχα κέρδη.

Από την πλευρά μας εκτιμήσαμε και το γεγονός ότι παρά το χαρούμενο design του, το slot δεν το παρακάνει με τη μουσική: Είναι σχετικά ήρεμο, με την εξαίρεση του ρυθμικού – και εξαιρετικά «κολλητικού» – ιρλανδέζικου κομματιού που ακούγεται όταν πετυχαίνουμε το bonus. Αρκετά ταιριαστό, δεν νομίζετε;

Εμείς έχουμε ήδη διαλέξει το πράσινο outfit μας και τις αγαπημένες μας μπύρες και ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε λίγο πρόωρα τον Άγιο Πατρίκιο. Θα μας ακολουθήσετε;