Κοιτάζω μέσα από τις τεράστιες τζαμαρίες του ροζ mansion «Ορτανσία» που οι κήποι του, ολίγον κιτς αλλά θεαματικοί, ομοιάζουν με αυτούς των Βερσαλλιών.

Ετσι όπως βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο των οροσειρών της Εκάλης, μπορείς να διακρίνεις την κρυστάλλινη επιφάνεια της θάλασσας. Θάλασσες κοντινές αλλά και μακρινές με τις εορταστικές διακοπές στις Μπαχάμες και τις Μαλδίβες να θυμίζουν… άπιαστο όνειρο.

Ημέρες ζεστές πάνω στη ροζ άμμο στις Μπαχάμες των private clubs και στις Μαλδίβες των πολυτελών ξενοδοχείων και του μοναδικού «One & Only».

Η ελληνική έκδοση μιας από τις δημοφιλέστερες και πολυτελέστερες μονάδες φιλοξενίας στον πλανήτη ετοιμάζεται στο μικροσκοπικό, γραφικό νησί της Τζιας.

Εκεί όπου πρίγκιπες και πριγκίπισσες έχουν αγοράσει πολυτελείς κατοικίες.

Το «One & Only» στην Τζια θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2022, με ξένους και έλληνες επιχειρηματίες (από αυτούς που μας έχουν συνηθίσει σε ξενοδοχεία υψηλού κύρους στο Πόρτο Χέλι και στην Ερμιόνη) να συμμετέχουν στο φιλόδοξο όσο και πανάκριβο εγχείρημα.

Λαμπερές ξενοδοχειακές μονάδες, νέα spots με διεθνείς ονομασίες (κυρίως στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και στην Πάτμο) και international brand ρούχων να ανοίγουν exclusive boutiques. Η Ελλάδα μετά το τέλος της παγκόσμιας πανδημίας θα μοιάζει με παράδεισο.

Εναν ολόχρυσο παράδεισο που ξεκινάει από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αγαπημένη του top model Σάρα Σαμπάιο, και φθάνει στα ολόλευκα νησιά μας…