Τίποτα στον πλανήτη δεν είναι περισσότερο exclusive από ένα golf club αποκλειστικά για μέλη.

Εκεί κανονίζονται τα μεγαλύτερα business deals, εκεί γίνονται οι πιο σημαντικές επαφές, εκεί δίνουν ραντεβού ισχυροί του χρήματος αλλά και πολιτικοί ηγέτες προκειμένου να απομονωθούν και να χαλαρώσουν, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Με τσουχτερές συνδρομές και αυστηρούς «house rules» που απαγορεύουν ακόμη και σε πασίγνωστες διεθνείς προσωπικότητες να γίνουν μέλη, τα μαγευτικά τοπία αυτών των clubs είναι ο επίγειος παράδεισος για τους μεγιστάνες του πλούτου.

Ενας παράδεισος, όμως, στον οποίο ακόμη και αυτοί που έχουν μάθει να κάνουν πάντοτε ό,τι θέλουν επιλέγουν να υπακούν και να ακολουθούν πιστά τους αυστηρότατους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία τους.

Γιατί ακόμη και αν είσαι το πιο ισχυρό  ή διάσημο μέλος τους, δεν θα διστάσουν να σε διαγράψουν με συνοπτικές διαδικασίες στερώντας σου τα τόσο αξιοζήλευτα προνόμια που σου παρείχαν.

Στο BHMAgazino – Special Issue – Christmas Wishes που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ντιάνα Καρτσαγκούλη μας ταξιδεύει στα πιο πολυτελή και φημισμένα golf clubs του πλανήτη, από τις ακτές της Καλιφόρνια μέχρι το Ντουμπάι και από την Τζόρτζια μέχρι τη νήσο Χαϊνάν της Κίνας, εκεί που η εγγραφή κοστίζει 1.000.000 δολάρια!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino – Special Issue – Christmas Wishes που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»