Ταξιδεύουμε στη «βαθιά», στην άλλη Αμερική. Σε μέρη απομονωμένα, με τοπία σεληνιακά, τόσο ιδιαίτερα, τόσο παράξενα, τόσο ξένα προς τον δικό μας μεσογειακό κόσμο.

Σταματάμε στην έρημο Μοχάβι και στην περίφημη Κοιλάδα του Θανάτου, ατενίζουμε τα όρη της Σιέρα Νεβάδα, θαυμάζουμε την άγρια ομορφιά του τοπίου στις λίμνες Τάχο και Μιντ.

Σε αυτή την πλευρά της Νεβάδα μάς μεταφέρει ο Κοσμάς Βίδος στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

Στην αμερικανική Πολιτεία με τα ορυχεία χρυσού και χαλκού και τις εγκαταλελειμμένες, στοιχειωμένες πόλεις, αλλά και με την πόλη-υπερπαραγωγή των καζίνο, της χλιδής και της νυχτερινής διασκέδασης, το Λας Βέγκας. Α

πό εκεί, από την κατάφωτη μεγαλούπολη, ξεκινάει ένα συναρπαστικό road trip, με το αυτοκίνητo να διασχίζει δρόμους ερημικούς και με τις εικόνες έξω από το παράθυρο να «ζωντανεύουν» τα γουέστερν του παλιού αμερικανικού κινηματογράφου επιβεβαιώνοντας γιατί η «άγρια Δύση» των ΗΠΑ είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»