Η αμέλεια της σωματικής μας κατάστασης οδηγεί σε πεσμένη ψυχολογία και κακή διάθεση. Ακόμα κι αν βαριόμαστε να κάνουμε γυμναστική -ναι, συμβαίνει σε πολλούς-, υπάρχουν σήμερα σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι και τεχνικές ώστε να μας φανεί κατά τι πιο ενδιαφέρουσα η διαδικασία άσκησης.

Ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα είναι καλύτερα από το τίποτα. Πάρτε την βοήθεια και την ώθηση που σας λείπει από αυτά τα τρία youtube κανάλια και βάλτε μπρος!

Mr and Mrs muscle

Αν σε ενδιαφέρει το HIIT το εν λόγω ζευγάρι γυμναστών είναι αυτό που αναζητάς. Έχουν δημιουργήσει ολοκληρωμένες προπονήσεις για κάθε σημαντική ομάδα μυών ενώ δίνουν σημασία ακόμα και στους δευτερεύοντες μύες.

Τις προπονήσεις τους χαρακτηρίζει η υψηλή ένταση που οδηγεί σε καύση πολλών θερμίδων και αύξηση των ενεργειακών μας επιπέδων.

Popsugar Fitness

Ένα από τα κανάλια στο YouTube με την μεγαλύτερη ποικιλία σε προγράμματα γυμναστικής και γυμναστές. Περιλαμβάνει κατηγορία για άσκηση χωρίς εξοπλισμό ή βαράκια με προπονήσεις για αρχάριους, προπονήσεις υψηλής έντασης, και βίντεο που στοχεύουν σε συγκεκριμένους μυς. Κατάλληλο ακόμα και για έμπειρους στην γυμναστική χρήστες.

Homefitness.gr

Το προτιμούν χιλιάδες subscribers για την συντομία των βίντεο, την ευκολία των ασκήσεων και την μεγάλη ποικιλία στα προγράμματα σύσφιξης και ενδυνάμωσης που έχει, τα οποία αφορούν κυρίως απλούς και καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να παραμένουν ενεργοί με ευχάριστο, όσο γίνεται τρόπο, από την άνεση του σπιτιού τους.