Προετοιμασία 10’, Αναμονή 10′, Μαγείρεμα 15′

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

5 κολοκύθια μέτρια

150 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (ή φυτικό τυρί κρέμα)

1 μεγάλη χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δυόσμο, βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, κόλιαντρο)

Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε τα κολοκύθια και τα κόβουμε με μαντολίνο σε μακρόστενες λεπτές φέτες.

Σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τις φέτες κολοκυθιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσουν τα κολοκύθια. Πλένουμε τα φρέσκα μυρωδικά, τα ψιλοκόβουμε, τα ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε μία μικρή κουταλιά από το μείγμα του τυριού με τα μυρωδικά στην άκρη κάθε φέτας κολοκυθιού και τυλίγουμε έτσι ώστε να σχηματιστούν ρολάκια.