Δύσκολα θα κατάφερνε κανείς ένα θριαμβευτικό comeback έχοντας αντιμετωπίσει διαδοχικά τρία εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα: το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων και την τωρινή πανδημία.

Τα δύο πρώτα ξεχάστηκαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίση της COVID-19, την οποία η Γαλλία έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά, με μικρότερα ποσοστά θνητότητας σε σύγκριση με όλες τις γειτονικές της χώρες – εξαιρώντας φυσικά τη Γερμανία. Ακόμη και η οικονομία της άντεξε, εξ ου και τον Αύγουστο ο γάλλος πρόεδρος μπόρεσε να κάνει διακοπές για λίγες ημέρες προωθώντας πάλι την εικόνα του νέου, δυναμικού, δραστήριου ηγέτη που απολαμβάνει τη θάλασσα κάνοντας τζετ σκι και μπορεί να χαμογελά ημίγυμνος και μαυρισμένος ακόμη και στον τηλεφακό των παπαράτσι στο πλάι της συντρόφου του.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος γράφει για τη δύσκολη αποστολή του Εμανουέλ Μακρόν, που τελευταία έχει βγει μπροστά για να σώσει την τιμή της Ευρώπης και έχει δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του στα συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο. Αλλωστε είχε ανέκαθεν ανοσία στις δυσκολίες.

Ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια γυναίκα κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του (η οποία ήταν μάλιστα καθηγήτριά του και μητέρα τριών παιδιών) χωρίς να λογαριάσει τις συνέπειες και εκμεταλλεύθηκε στη συνέχεια κάθε ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον δρόμο του προκειμένου να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε. Στα 29 του χρόνια είχε σύζυγο και τρία θετά παιδιά – σήμερα έχει και επτά εγγόνια. Δεν είναι και λίγο…

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»