Ποιοι είναι οι στόχοι της Axion Hellas; Η υλική και ηθική υποστήριξη και προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού των τοπικών κοινοτήτων.

Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, της εκπαιδευτικής, της πολιτιστικής και της επαγγελματικής κατάστασης των τμημάτων αυτών της χώρας και των κατοίκων τους.

Η προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου και των παραδόσεών μας με σκοπό την προστασία και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, και η χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας, της οικονομίας και του τουρισμού.

Η προσφορά υπηρεσιών υγείας από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Η συνεισφορά στη βελτίωση της υπάρχουσας υποδομής για την υγεία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ή η δημιουργία αυτών των υποδομών και των εγκαταστάσεων όπου είναι απαραίτητο, από το Μεγανήσι έως το Καστελλόριζο.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος παρουσιάζει το πολυσχιδές έργο και τους πρωταγωνιστές της δραστήριας οργάνωσης, μέσα από μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον εμπνευστή και πρόεδρό της, Βασίλη Πατέρα.

Γιατί η ακριτική νησιωτική Ελλάδα πάντα έχει ανάγκη από τη στήριξή μας!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»