Βουλγαρικό δημοσίευμα προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο καθώς εσφαλμένα ανέφερε ότι η κοπέλα (φωτογραφία πάνω αριστερά και κάτω) που τράβηξε τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του πρωθυπουργού της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ (φωτογραφία πάνω δεξιά και κάτω) βρέθηκε νεκρή με σπασμένο τον λαιμό της στη Σαντορίνη.

Από τη Φιλιππούπολη

Συγκεκριμένα, η βουλγαρική ιστοσελίδα «αληθινά νέα» ανέφερε ότι η κοπέλα που τράβηξε τις φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο δωμάτιό του, με ράβδους χρυσού, δέσμες χαρτονομισμάτων ευρώ και όπλο, βρέθηκε νεκρή.

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2020, την είδηση εντοπίσαμε επίσης στην ιστοσελίδα “vecer” της Βόρειας Μακεδονίας. Η εν λόγω ιστοσελίδα αντέγραψε το δημοσίευμα της βουλγαρικής istinskitenovini χρησιμοποιώντας ακόμη την ίδια φωτογραφία που δήθεν απεικονίζει την Svetlana Ivanova.

Ωστόσο, η κοπέλα που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν ονομάζεται Svetlana Ivanova. Πρόκειται για την Oktyabrina Maximova η οποία εργάζεται ως μοντέλο στη Ρωσία.

Προκάλεσαν εντύπωση

Οι φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βουλγαρίας και της Βόρειας Μακεδονίας και προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση για το γεγονός ότι ο Βούλγαρος πρωθυπουργός κοιμόταν με τις δέσμες των χαρτονομισμάτων και το περίστροφό του πάνω στο κομοδίνο.

Η Svetlana Ivanova είναι γνωστή ηθοποιός, κατάγεται επίσης από τη Ρωσία και είναι 34 ετών.