Σε νέα επένδυση από κοινού προχώρησε η Zeus Capital και η Κινεζική FOSUN μέσω της εταιρίας της Resolution Property. Συγκεκριμένα, απέκτησαν το συγκρότημα γραφείων Floreasca Park στο Βουκουρέστι.

Η αξία του ακίνητου ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.  Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης επενδυτικής στρατηγικής του ομίλου Zeus του οποίου το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη περιλαμβάνει επενδύσεις σε μεγάλα συγκροτήματα γραφείων και άλλων ακινήτων στη Βουδαπέστη, στη Βαρσοβία, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια.

Το νεοαποκτηθέν συγκρότημα συνολικού εμβαδού 42.000 τ.μ. κατασκευάστηκε το 2013 από την Portland Trust και πληροί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές για το περιβάλλον και την βιωσιμότητα. Είναι μισθωμένο σε μεγάλες Ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρίες, όπως η Oracle, η  Allianz, η Kellogg, η Ursus, η BASF και άλλες. Πωλητής είναι η GLL real estate μέλος του Macquire Group.

O Πρόεδρος του ΔΣ & CEO του Ομίλου Zeus, κ Στέλιος Ζαββός δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την νέα μας επένδυση στο συγκρότημα Floreasca Park στο Βουκουρέστι. Η ποιότητα του νέου συγκροτήματος γραφείων, οι εξαιρετικές αποδόσεις, η συνεργασία με επίλεκτους διεθνείς επενδυτές σε μια ακόμα επένδυση της Zeus επιβεβαιώνουν την δυναμική πορεία και την επιτυχή στρατηγική  του ομίλου για τις επόμενες προκλήσεις. Η νέα απόκτηση είναι το αποτέλεσμα συνεργείων που βασίζονται στη σκληρή δουλειά ικανών συνεργατών και στην εμπιστοσύνη των επενδυτών μας, στοιχεία που διασφαλίζουν την επιτυχή πορεία του Ομίλου Zeus».